tiistai 11. elokuuta 2020

Josko yrittäisin


  • keksiä jutun aihioita
  • postata useammin
  • vaikuttaa mielenkiintoiselta
  • ja ehkä yrittää kommentoidakin
    • käyn selailemasssa tuota lukuluetteloa öisin valvoskellessa, mutta kommentointi ei silloin yleensä nappaa - ei ole sanottavaa - mutta yritän...
Mielenkiintoista?
---
No, jos vaikka painavaa asiaa. 
Joku on huomannutkin, että olen päässyt kiloissa uudelle kymmenelle pitkästä aikaa. Se pääseminenhän tuli ihan itsestään, kun sairastaessa syönti oli pelkkää pakkopullaa. Mitään ei tehnyt mieli, mikään ei maistunut. Väkisin söin henkeni pitimiksi. Kun sitten kapusin jaloilleni ja kävin vaa'assa, huomasin, että useita kiloja on kadonnut. Ajattelin, etten hanki niitä enää takaisin, kun yhtä ja toista remppaa aiheutuu joko suoraan tai epäsuorasti ylikasvaneesta mahapallosta. Nyt sitten vain keskityn pitämään tilanteen ennallaan. Ei sinänsä haittaisi vaikka lisääkin tuo keskikeho kutistuisi, mutta tyytyväinen olen, jos ei tästä kasva. Nyt on oltava tarkkana, kun ruoka jo maistuu. Käyn usein vaa'alla ja hillitsen syömistä heti, kun vaaka näyttää enemmän. Työlästä, mutta uskon, että jossain vaiheessa tämä on se paljon puhuttu uusi normaali. Jos puolikin vuotta pystyn pysyttelemään tällä tasolla, voin vaikka kutistua lisää.
---
Syksyn kurssi-ilmoittautumisetkin on käynnissä, mutta jätetään jotain jutun juurta huomisellekin.

5 kommenttia:

  1. Olen monta kertaa todennut, että vaaka on kaveri. Salaa kertyneitä useita kiloja on hankalampi karistaa kuin nopeasti huomattua puolta kiloa. Minulle on aina ilo lukea päivityksiäsi, nähdä upeita kuvia parvekkeesta näkymistä ja koirapojan torkkuhetkistä. Töissä tahti kiihtyy ja nuoriso pitää kuljettaa turvallisesti opiskelujensa pariin, jos ehtisin, kävisin tapaamassa sinuakin, mutta viikonloppu on lyhyt ja ajomatka pitkä. T Saukkis 🦦

    VastaaPoista
  2. Yritystä on ilmassa, ihanko yksityisyrittäjäksi? =)

    Mullakin kympit paukkuu, olen jo kasi-kuudessa, lähtö sata-ysi! Jos ei lopu tämä laihtuminen niin alan haihtua, muuttua läpinäkyväksi, kuullan..oih, miten lyyristä.. Laihduin, kuihduin, kuulsin läpinäkyvänä, loistii kuu minusta minuun!!

    Voisi alkaa syömään ja vähän nostelemaan rautaa...ääääh, ajatus raudan nostelemisesta ilmaan eestaas saa laiskuuden mittarimadon huutamaan jotta liian ahkera!! Lihaksia tässä kaipaa vähän, miten niitä kun rasittavinta on koneen käynnistys, pitää kurottaa vähän, oi että otaa ojentajalihaksiin..tai siis jänteisiin.

    Ahkeruus on il..jonkun toisen ilo, ketut ja majavat keskittyy tärkeämpiin eli patoiluun ja heilumiseen (sinä pato, minä heilu!)

    VastaaPoista
  3. Kiva juttu, minä oon yrittänyt jotain kirjotella. Ehkä on vähän piristyneempi olo. Vaikka ei ole mitään erikoista tai yleensä asiaa. Mutta pakkokos sitä on ollakaan.
    Kyllä ois hyvä saada muhkuroita vähän vähemmäksi. Mulla on vaan joku vaaka-kammo. En edes muista aamulla että sellanenkin on olemassa.
    Eilen iski selkäkipu, joten jotain pitäs tehä, enemmän liikuntaa, kun se ei parane sohvalla istuessa vaan päinvastoin. Läksin marjaan tänään.
    Ois tarvetta kyllä kuntosalillakin käydä! Jonkun pitäs pakottaa...

    VastaaPoista
  4. Onnittelut!
    Vaakasi näytöstä!!
    Minä ajattelin joka päivä jotain raapustaa..asiaa tai sen vierestä,,
    Mukavia suunnittelu/päiviä;))

    VastaaPoista
  5. Kuntoilua joo-o. Kaikkea olisi hyvä tehdä - joten minäpäs suunnittelen.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.