maanantai 10. elokuuta 2020

Turvavälit


Minulla on näköjään näissä postauksissa hyvät turvavälit. Ehkä voisin tihentääkin kertoja. Mitään mekittäväähän ei kovin usein pääse tapahtumaan, mutta aina voin höpistä joutavia.


Tänään kävin sitten ihan ostoskeskuksessa, eka kertaa tuossa Megahertsissä. Siellä turvavälit oli menneen talven lumia. Ihmisiä oli kyllä tosi vähän. Minua katsottiin pitkään, kun yritin pitää etäisyyttä. Olen kuitenkin päättänyt tehdä oman osani epidemian hillitsemiseksi. Muut sitten tekevät, mitä haluavat.



Korona-aikahan teki hyvää taloudelleni. En nytkään kohtuuttomiin herennyt. Perunapiirakoita ostin ja söin. Ostin myös halpisverkkarit samaa mustaa linjaa, mutta ne olin jo laittanut kaappiin, enkä muistanut kaivaa mukaan kuvaan. Koirankakkapusseja ostin yhden pinkin ihan vain, jotta tulee jotain väriä elämään. Koirajutut oli neljän tarjouksissa, mutta neljä pinkkiä olisi jo ollut liikaa. Punaiset kengät ja repun olisin mieluusti ostanut, mutta ei ollut.


Muutaman päivän oli dogsitterinä. Koirapoika avusti.


Muuten olen peruselämää elänyt, taivaita tuijotellut, puikkoja heilutellut ja haahuillut.


Välillä sumu on ollut paksua,


välillä pilvet mielenkiintoisia,


mutta on aurinkoakin piisannut. Siis säitä pidellyt.

5 kommenttia:

  1. On hienoja maisemia siellä. Eipä sitä mitään ihmellistä ole elämässä, ja hyvä niin kun on tasaista. Ois tietysti kiva jos ois kivoja juttuja jotain, vaikka tulis rahaa jostain voitosta. Vähän, ei edes miljoonaa tarviis. Tai olis hyviä elokuvia vaikka TV:ssä.
    Väriä on kiva saada myös, vaikka koirankakkapusseissa.
    Kyllä minäkin pidän turvavälejä, annan joidenkin mennä enkä tunge liian liki, kierrän kauempaa. Enkä ole huomannut erikoisia katseita.

    VastaaPoista
  2. Ou jee!!

    Olen koko päivän, siis aina välillä, ottanut saman mainoslehtisen käteen ja tuijotellut adidaksen hupparia, hintaa olisi 45 ekee, tahtootahtoo..plääh, liian kallis nyyh...Kuten postauksessa tässä vklppuna tahtoilin niin välillä olisi kiva jos voisi kulutusjuhlailla ja tuhlailla, panna haisemaan niin sanotusti, törsätä....plus uuden vaatteen fiilis on hetken aikaa hyvä, tosin ei se kauaa kestä ja sit ketuttaa kun tuhlasi rahaa joutavaan, käytetty riittää sujelle hyvin=)

    Ristiriitaa pukkaa psykkeelle, Damn it!! En osta mitään!!;DD
    Oih, hyvä avautuminen ja asia on käsitelty, mainos lehtiroskiin, ou jee!!

    VastaaPoista
  3. Korona-aika on vaikuttanut monin tavoin; turvavälit, halittelut omaa perhettä lukuunottamatta jätetty, käsienpesu on next levelillä (kädet kuivaa ja olen viimeinkin oppinut rasvaamaan käsiäni) ja harrastusrientojen ollessa tauolla olen mm. siivonnut kaappeja :D

    VastaaPoista
  4. Turva-välit....
    hyvä niitä on pitää..vaikka tässä blogi hommassa,,ehkä ite alan ymmärtää....ettei tarttekilometrien pituista tarinaa kirjoittaa,,,,
    yritän vastata lukijalistojen blogeihin....
    Suloiset koiruus-kaverit!
    Mikä ettei kakkapussitkin voi olla värikkäitä.
    HYvät ostokset;))

    ..taashan tämä korona show alakaa uuestaan:((
    ,,eihän me mökkihöperöidytä ,eihän:))

    VastaaPoista
  5. Ei mökkihöperöidytä, ei. Etsitään kaikenlaista väriä elämään.
    Kelpais mullekin käytetyt, mutta kengät pitää olla sellaiset, joilla voi huonoillakin jaloilla kävellä ja reppu ehjä. Alessa oli molemmat.
    Elokuvia on tuolla hyllyssä ja kaappejahan voi aina siivota, joten ei valittamista elossani.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.