maanantai 12. lokakuuta 2020

Aikataulu mättää

 

Pitäisi saada aikaan kirjoitelma kurssille tänään. Katsotaan, miten käy. Kone tuntuisi toimivan, mutta miten pitkään taas. Ja olisi kait muutakin tehtävä. Toisaalta juontahan voi kehitellä kotitöitä puuhastellessaan.

 ---

Tämä on nyt vain selitystä siihen, miksei blogistaniassa tule oltua - kun pitäisi ihan asiastakin kirjoittaa, ei oman elämän ruotiminen tunnu mielekkäältä. Tosin eipä tässä paljon ole ruotimista. Kasvimaa on nyt ollut muutaman päivän tauolla. Kyllä se jo kelpaisi talvehtimaankin. Viimeksi, kun olin siellä, pieni söpö paloauto kulki pellon reunaa. oli eksynyt, raukka.

Oli minulla omeneaalkootkin, kun sain kolme kassillista omppuja. Kiehautin ja pakastin. Nyt alkaa olla niin täyttä pakkasissa, että on syötävä useampi purkillinen päivässä. Mutta sehän on terveellistä.

Syksy edistyy. On siis ulkoiltukin. Tosin koivet temppuilee. Onkohan niissä jotain vikaa?

Jatkan jotain joutavaa taas.

6 kommenttia:

  1. Minä ja minun assosiaationi..se pieni jä söpö..etsii sammuttamatonta tulta, jossain palaa ja söpö paloauto saa paniikkihäiriön ja aivastelee keskellä ruuhkaa ja ajaa pakoon tunnetta ja päätyy pellon reunaan....ja ja ja jossain palaa!! Söpööö, autaaaaaaaaaaa!!
    Joskus, aika harvoin mutta joskus..tulee mieleen että pärjäisi vähän vähemmälläkin mielikuvituksella;D
    Koirapojalle rapsuja<3

    VastaaPoista
  2. Vaaleanpunaiset neilikat on Äitini lempikukkia. Niillä on jokin väriin liittyvä nimikin, jota en nyt muista. Ostamme niitä hänelle merkkipäiviä ja muina tärkeinä hetkinä. Toki hän rakastaa kaikkia kukkia, mutta nämä ovat klassikko hänen nuoruudestaan. Hauskaa miten kukkiin liittyy monia mukavia muistoja! Muuten, Äiti keittelee omenoista aamupuuroa ja paistaa paloja uunissa nautittavaksi maidon kera. On onnellista saada omenoita.

    VastaaPoista
  3. SS: mulla on kans ihan kielenpäällä tuo neilikan värijuttu, jotenkin sen muistan mutsiin liittyen, kukkakauppiaan poika kun olen (lähes leikkokasvi siis iysekin). En saa päähän...hitsi..hmmm...byääähhh!! Apuja?

    VastaaPoista
  4. Mukavia mietteitä sinulla...ja kauniita syyskuvia.

    VastaaPoista
  5. joskus on mukava tehdä vain joutavia!;)
    Kyllä se oikia balanssi napsahtaa?..tai ei..silloin jatkat joutavia 🧡😊💚

    VastaaPoista
  6. Pieni, söpö paloauto oli menossa sammuttamaan paloa. Palo vain oli tien toisella puolen toisella pellolla. Mutta kait se sinne löysi.
    Neilikat sain naapurilta kiitokseksi, kun autoin tietokoneongelmissa. Olen hänen tekninen tukensa :)
    Joutavia teeb enimmäkseen aina. Mitäs sitä eläkeläinen muuta.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.