maanantai 26. lokakuuta 2020

Keitin kattilallisen

 

maskeja.

Sitä ennen kävin espanjan tunnilla. Pyysin heti mentyäni, jotta josko saisin olla vain kuunteluoppilas. Sain. Pitää ensi kerraksi valmistautua jotain sanomaankin, ettei kohtuuttomasti nolota. Kun kerran jouduin matkustamaan ostoskeskukseen, kävin samalla parissa kaupassa hankkimassa tarpeellista. Sitten matkasin yhteen postiin. Posti on ripotellut tilaamiani tuotteita sinne tänne. Pääsen tutustumaan kotiseutuun laajemminkin, kun pyydystelen niitä lähetyksiä. Näillä matkalippujen hinnoilla tulisi halvemmaksi tilata suoraan kotiovelle. Mutta voihan siinä pyydystellessään nauttia matkalla olosta.


Kotiuduttuani vein Koirapojan lenkille.


 Annoin sen vähän kahlailla lehtien seassa vapaana.

Nyt sataakin taas vettä, joten voin pysytellä sisällä ja vaikka neuloa. Onnistuin tilaamaan influenssarokotusajan, joten sekin on kunnossa. Aika nopeasti ajat täyttyivät. Ekat vapaat oli vasta 12.11. Mutta ehtiihän tuota.

9 kommenttia:

  1. Hyvä kun muistutit, täytyypä varata heti aika eli heips!! =)
    Vielä sen ehdin että koirapoika kahlaa on , nääpistin=)

    VastaaPoista
  2. siis on ihana, mihin kummaan katosi adjektiivi? Apua, koneet söi adjektiivin, olikohan se kerta juttu vai onko kohta koneillakin oma korona?

    VastaaPoista
  3. Posti on luvattoman omapäinen ja jakaa materiaalin mihin tahtoo. Laittaisivat niin isot säilytystilat että kaikki mahtuu, kun kerran postia vielä lähetetään. Hienoa, että menit kuunteluoppilaaksi, sitenkin oppii. Olisiko seuraavaksi ohjelmassa neulominen espanjaksi? Ihailen ahkeruuttasi! Koirapojalla on ollut hauskaa, kun saa syksyn lehdissä telmiä. Ajattelin juuri eilen, että maski olisi tämän joulun hitti, lahjana. Sopii jokaiselle!

    VastaaPoista
  4. Koirapojalla huikeat lenkkeily maastot.Onko tuossa toisessa kuvassa musta koira kauempana?vai nänkö jo näkyjä...
    Korona soppa,,sitä taietaan saaha keitä vielä monta kertaa!😷😟
    no ,lue läksyt enskerraksi 😧

    VastaaPoista
  5. Olen viime aikoina joutunut käymään useammassakin virastossa yms. Heillä on pleksit, ei maskeja. Jos itsellä ei ole ennestään maskia eli menen omasta autosta suoraan ko. virastoon (esim. maanmittauslaitos) eikä siellä ole muita kuin virkailijat, olen ottanut tavaksi kysyä heiltä, haluavatko he, että laitan maskin kasvoille. Monelle riittää kun välissämme on pleksi.
    Tänään terveyskeskukseen mennessä laitoin maskin, tsykologille kysyi haluanko, että hänkin laittaa maskin. Koska turvaväli toteutui reilusti, kysyin puolestani sopiiko jos otan omanikin pois, koska se oli vain sitä varten, kun en tiennyt kuinka paljon väkeä terveyskeskuksessa olisi.
    Kaupoissa turvavälein pitänyt tuntuu olevan ihan mahdotonta, välillä oikein suututtaa.

    VastaaPoista
  6. Ihanan näköinen tuo koirapoika!! 😍

    VastaaPoista
  7. Minä saan seurata vierestä, mutta aitiopaikalta, meidänperän koronatilannetta. Meilläkin on nyt käytetty ja keitetty maskeja. Posti kyllä huolehtii lähiseutumatkailusta, minä suosin verkkokauppaostoksissa Matkahuoltoa, joka toimittaa paketit lähikauppaan, ja sinne on kuitenkin paremmin mahtunut kuin toisen lähikaupan postipisteeseen. T: Saukkis

    VastaaPoista
  8. Mä pesin 60 asteessa pyyhkeiden ja muiden mukana kokeeksi kertis-maskeja. Koneesta tultua oli ainakin hyvät. Tuolls ne kuivuu spukeittiön pyykkinarulla. VTT väiti niiden kestävän konepesun n 10 kertaa ja toimivan kuitenkin.

    VastaaPoista
  9. Kyllä tää on aikaa, sinne vaan soppakattilaan maskit joukkoon! Huh.
    Oon vaan pitänyt "kertakäyttösiä" ja kerran pessyt yhen.
    Tympii minnekään mennä, kun ei voi mennä ilman maskia minnekkään.
    Jääpähän pois ainakin kaupoissa notkuminen!

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.