torstai 15. lokakuuta 2020

Pyykkäystä

 

Syksyä, värejä ja kirpeää ilmaa. Sopii minulle. Kasvimaalla olisi tekemistä, mutta nyt pyykätään. Koirapojan kakka oli syynissä. Lopputulemana todettiin, että Koirapojassa on alivuokralaisia. Niille annettiin häätö. Varmuuden vuoksi pyykkään kaiken, missä Koirapoika on pyllyään pitänyt - ja pyllyn myös. Tuota viimeistä kohtaa Koirapoika ei vielä tiedä. Kiva ylläri sitten aikanaan.

Minun piti olla poissa kotoa tällä viikolla. Esteeksi tuli yhden seurueeseen kuuluvan flunssa. Peruin oman osani. Yritän pysyä terveenä. Vähän harmittaa, mutta tällaista tämä nykyisin on.

6 kommenttia:

  1. Viisasta välttää flunssaista seuraa. Nyt on hyvää aikaa pyykkäämiseen ja koirapojan hoitamiseen. Joskus pitää koirankin oman hyvinvoinnin vuoksi kestää jotain ei-niin-kivaa. Pirteitä syyspäiviä! T: saukkis

    VastaaPoista
  2. Ihan hyvä vältellä flunssaista seuraa, kyllähän meille tekemistä löytyy:)

    VastaaPoista
  3. Pyykkäys on siitä mukavaa, että puhtaat tekstiilit ovat ilo. Koirapojalle toivon hyvää oloa ja terveyttä. Viisaasti teit, kun peruit menosi. Turvallisuus ennen kaikkea! Nyt ei kannata ottaa turhia riskejä. Syksy on meillä muuntunut kylmäksi. Yöllä oli pakkasta. Vaihdettiin jalkaan maastokengät, kun niissä on pitkät varret ja olo pysyy lämpimänä. Miten kasvimaa, onko sato korjattu?

    VastaaPoista
  4. Lentuista porukkaa...kannattaa vältellä.
    Koirapojalla....joka syksyinen ja keväinen "matokuuri ko?
    .Niin sitä pyykkiä riittää..kun moneen paikkaan itsensä oikasevat 🐶🧡😊😷

    VastaaPoista
  5. Perspyykille?! Hihiii...

    Kyllä olet märkä jos koirapoika laittaa vastaan? Voi kun näkisi tämän episodin...=)

    VastaaPoista
  6. Kun perheessä on eläinlääkäreitä, ei automaattisia madotuksia sallita, koska turha lääkkeiden käyttö lisää loisten immuniteettia. Siksi oli ensin kakkanäytteiden keräys. Löyryi alkueläin. Siksi massiiviset pyykkäykset.
    Koirapoika ei vastustele vaan tyytyy osaansa kärsivällisesti.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.