perjantai 16. lokakuuta 2020

Kaunis aamu

 

Mukava tässä aamupuuroa lappaessa katsella, kun nouseva aurinko saa syksynväriset puut hehkumaan. Olisi mainio sää ulkoilla, mutta vielä riittää pyykkäystä. Täytyy kyllä iltapäivällä vaellella enemmän. Koivet häiritsee elämää, mutta jospa kuvittelisin, että kävely parantaa. Korona on jotenkin vienyt liikunnan elämästäni. Olen täällä ennenkin narissut siitä, miten saamattomaksi jatkuva kotona oleminen ihmisen tekee. Ehkä tänään olisi aika karistaa levät perästä ja ryhryä toimeen. Olisko? Vai pitäiskö siirtää huomiseen? Se on tuo huominen aika jännä juttu.

Huomenna tulee yksi nouri ystävä kyläilemään pitkästä aikaa. On ikäänkuin olisi normaalielämää, kun käy vieraita.

Ensi viikolla onkin sitten melkein joka päivälle ohjelmaa ja parhaimmille useampia. Saan mm. uuden jääkaappipakastimen. Kiva juttuu, kun entinen ilmoittelee kohta hajoavansa. Pakastimen sisältö tosin vaatii järjestelyä, mutta eiköhän sitä johonkin saada sijoitettua.

Nauttikaa kauniista syksystä!

6 kommenttia:

  1. Todella, kodista poistuminen vaatii erityistä innoitusta omalla kohdallani. Sohva vetää puoleensa ja siellä neulominen. Onneksi tulee työmatkalla ulkoiltua ja pihassakin riittää lehtien haravointia. Nyt on oikea hetki alkaa käyttää lämpöisiä asusteita. Maastokengät otinkin jo käyttöön ja lämpimän takin, pipon päähän ja sormikkaat käteen. Onnea uudesta kylmälaitteesta!

    VastaaPoista
  2. Vähäns aamaton olo, juu, kun tän koronan takia lisännyt pesässä käkkimistä, välillä tulee lähdettyä puoliväkisellä ulkoilemaan ettei homehdu=)

    VastaaPoista
  3. Onneksi koirapoika pakottaa välillä ainakin piipahtamaan ulkona.

    VastaaPoista
  4. https://sushuokailee.blogspot.com/2020/10/elamani-biisi-haaste.html

    Haaste heitetty=)

    VastaaPoista
  5. Me olemme harrastaneet kavereitten kanssa kaikenlaista, missä ei olla suurissa väkijoukoissa (teatterissa istutaan hyvin väljästi ja hengityssuojaimet päässä), kun nyt vielä voidaan. Kohta kuitenkin taas joudutaan sulkemaan uimahalli ja kansalaisopiston ryhmät. Elokuvissa hirvitti jo syyskuun alussa, kun nuoriso tungeksi hyvin lähelle. Olen miettinyt, miten hyvä on, kun viihtyy parhaiten pienissä piireissä ja vähien ihmisten kanssa ja normaaliaikanakin kotona on kiva nyhjöttää yksin, kaksin tai kolmin. Mieluiten yksin. T Saukkis

    VastaaPoista
  6. Koirapoika huolehtii sekä ruumiin että mielenterveydestä. Olisin varmaan hukassa ilman sitä.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.