torstai 22. lokakuuta 2020

Tänään kotona

 

 eli parhaassa paikassa parhaassa seurassa. Krapuilin jo tilanteesta eli flunssaa pukkaa, enkä siis voi liikkua ihmisten ilmoilla. Meneehän se aika näinkin. Toistaiseksi ei ole nuhaa ja köhää pahempaa. Toivottavasti ei tulekaan. Koronatestiin meno ei innosta, mutta sehän on edessä, jos tilanne pahenee.

Sain uuden jääkaapin. Siiheen tottuminen on vielä kesken. Tuntuu niin epäkäytännölliseltä, kun hyllyjärjestys on ihan väärä. Mutta ajan kanssa sopeudun. 

Minulla on vahva muutosvastarinta kotielämässä. En tykkää siirrellä huonekaluja tai vaihtaa verhoja. Kun asiat ovat löytäneet oikean paikkansa, ne saavat pysyä siinä. Joskus on pakko uusia jotain. Siitä seuraa kaaos ja epävarmuutta. Verhotkin aurinko ajan mittaan polttaa rikki. Samaa kangastahan ei tietenkään enää vuosien jälkeen löydy. Siinä tulee monta hutihankintaa ennen kuin rauha taas laskeutuu kotiini. Nyt pitää harkita uutta sänkyä ja uutta nojatuolia, kun nykyiset taitavat olla osasyynä kroppani jumeihin. Voipi taas vierähtää aikaa ennen kuin uudet on hankittu. Paikat kyllä pysyvät samoina.

Ulkona sataa vettä Ilma on taas lämmennyt tuon hetkellisen kirpeyden jälkeen. Minä siirryn surfailemaan netissä ajatuksena jotain joululahjoja katsella.

4 kommenttia:

  1. Uusi patja voi ratkaista selkäongelman osaltaan. Joululahjoista parhaat on itse tehtyjä, tiesithän sen? Meilläkin sataa vettä, on satanut koko päivän. Ilma tuntui mukavan raikkaalta kun kävelin tytöstä kotiin. Pikaista paranemista!

    VastaaPoista
  2. Vettä sataa täälläkin..
    En tykkää kans huonekalujen paikkkaa vaihtaa.
    kaksi lepotuoli pöljyyksissäni ostin,julmetun hankalat siirtää,,on uhannu polttaa ne pihalla (eteläpohjanmaalla tehtyjä,siis kotimaisia:)
    Pikaista paranemista...
    neti ihmeellisestä maailmasta löytyy jos jonnin moista joululahjaa:))

    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  3. Täällä taas vaihtuu, yleensdä siivotessa, tavaroiden paikat. Olen jo vajaat 9 v asunut tässä joten huonekalut ei juuri enää vaihtele paikkaa paitsi nojatuoli+tv-taso+tietokone=istumisyksikkö;D Tuo I-yks. liikkuu yleenäsä vähä, kokonaisuutena.
    Kirjahyllyssä sen sijaan on vipinää ajoittain.Ja taulut kun ei mahdu kaikki kerralla seinille niin osa on välillä jäähyllä=)
    Sataa, sataa ropisee, ulkona kastuu, sisällä on lämmin, nännännää!! Jännä biisi iski kesken kirjoiuksen, ihmeellistä. Hihihii

    VastaaPoista
  4. Ihan en käsitöillä pärjää noissa lahjoissa, mutta toki teen niin paljon kuinjaksan ja ehdin. Itsellekin pitää ostaa lahjoja.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.