tiistai 16. marraskuuta 2021

Marrasta

Oli tarkoitus aamun ratoksi kirjoitella, mutta nyt on mennyt asetukset oudoiksi. Kuka täällä mellastaa? Johtuuko se tuosta otsikosta??? "Marras on hyvin vanha indoeurooppalainen lainasana, joka tarkoittaa kuollutta tai kuolemaisillaan olevaa. Marraskuu on aikaa, jolloin kuolleiden henget, martaat, ovat olleet liikkeellä. Vainajiahan muistetaan edelleen marraskuun ensimmäisenä viikonloppuna, pyhäinpäivänä." Toteaa Kotus. Minähän tykkään kaikenmaailman peikoista ja menninkäisistä, mutta en tykkää siitä, että joku kiusaaja tulee tänne sotkemaan. Käsikin on kipeä, joten pistän tämän jakoon, katson, miltä näyttää ja vien Koirapojan aamupissalle.

10 kommenttia:

  1. Ei siis suostunut edes kappaloittamaan. En tykkää!!!

    VastaaPoista
  2. Olen huomannut että jos kone päivittää käyttöjärjestelmää niin asetuksia joutuu tekemään uusiksi. Vaan hyvin tuota lukee ja kuva näyttää ok näin pc-koneella.

    VastaaPoista
  3. Kaunis marraskuinen kuva ja teksti aivan kohillaan.

    VastaaPoista
  4. Joo. Ei pitäisi olla päivityksiä, mutta oli näköjään tuo postaus lipsahtanut HTML-näkymään ihan omin päin. Tai siis joku kiusahenki oli huvitellut kustannuksellani. Poikani harrastaa myös kaikenlaista kiusantekoa. Syynä kuulemma se, että pysyisin vireänä. Nyt ei ollut kyllä poikani syy. Joku haamu se oli, koska en usko, että Koirapoika osaisi moista. Korjasin kirjoitusnäkymään, jotta olisi helpompi saada ajatuksensa julki.

    VastaaPoista
  5. Niin mullakin näytti sitä HTML näkymää eilen...ja ihan ite. Muuttupahan tuo sitten kun muutin. Onneksi muistin miten..Tässä marraksessa menee muistikin nykyisin. Mulla taas tää kappaloittaa, vaikka en haluiskaan.
    Sulla käsi, mulla nilkat on se uusi kipeä mikä alkoi kävellessä vaivata!
    Tämä nynnötys alkaa kyllä vaivata, ja eikun pahenee vaan kun liukkautta tulee ja k-passeja yms..

    VastaaPoista
  6. Ihan hyvältä tuo teksti näyttää, mutta ilmeisesti et saanut kappaleenjakoa toimimaan. Kysypä joltain viisaammalta.

    Ihailin noita edellisen postauksen kuvia. Hienoja ovat!

    VastaaPoista
  7. Ai, minusta tämä on ihan ok tekstiä. Töissä ei paljon tässä päivänvaloa näe, joskus sentään kasvihuoneen ikkunasta, jos sattuu tauolle ehtimään. Olen nähnyt jopa auringonpaistetta tällä viikolla.

    VastaaPoista
  8. Ok on teksti.
    Pimeätä on ja väsyttävää.Koronavilkku ilmoitti altistumisesta ja nyt olen kotona ja odotan ensi viikon kolmatta rokotusta.Onneksi ei ole tullut oireita. Riskiryhmäläisenä on kyllä muutenkin aika kiltisti kotona.

    VastaaPoista
  9. Esikatselulla tarkistin, että hyvin näkyy. Ja nyt kirjoittaminen pelittää, kun on kirjoitustilassa.
    Kurjaa tuollaiset koronavilkun ilmoitukset. Toivottavasti ei tule kuitenkaan mitään.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.