keskiviikko 6. joulukuuta 2023

Olipa kerran maanantai

 

Aurinko paistoi. Pakkaslumi kimalteli. Mummo matkusti kohti auringonlaskua


sylissään kahdeksanviikkoinen pentu.


Matka oli pitkä. Pakko oli pennun valittaa kunnes uni voitti.


Kotiutuminen kävi kuitenkin nopeasti. Pitkien unien jälkeen jaksoi jo pitää toista korvaa pystyssä. Väsyneenä sekin lerpottaa.


Pakkasesta huolimatta aloitettiin ulkoilukin.Välillä oli pakko poistua polulta katsomaan, mitä hangesta löytyisi. Suurimman osan ajasta tietenkin oli kuljettava tiukasti punaisten kenkien jäljessä, ettei vain eksyisi yksin suureen maailmaan.


Panta oli ärsyttävä.
Pienen elämä on kyllä paljon nukkumista. Ja jos ei nukuta, on purtava kaikkea, mihin hampaat vain yltää. Onneksi mummo oli varautunut ja siivonnut paljon pois.
---
Ruoka on maistunut. Fizban on rohkea lapsi. Hississä pelottaa vielä, mutta sisällä kaikki sujuu. Yöt on nukuttu hyvin - tai siis Fizban on nukkunut, minä olen stressannut ja valvonut. Vastuu pienestä elämänalusta painaa.


Lankajoulukalenterista olen avannut kaikki luukut. En malta olla avaamatta. Teejoulukalenteriin en ole vielä koskenut, puuroista muutaman syönyt ja jotain lakritsoistakin. Lakritsat on olleet pettymys. Peruslakua ohuella päällyksellä ei tunnu hintansa arvoiselta. Tuleehan ne varmaan joskus syödyksi.
 

 Sain ylläriadventtikalenterinkin ja sieltä aivan ihanaa lankaa. Kiitos paljon!
---
Nyt en tiedä, miten ehdin neuloa. Pentuhan nukkuu ja paljon puuhastelee omiaan (nyt hajottaa keittiön mattoa), mutta osaanko minä tehdä mitään. Mukavaa kuitenkin, kun on taas mies talossa.

12 kommenttia:

 1. Oi, siellä on todella uutta ja ihanaa 💕

  VastaaPoista
 2. Onnea uudesta perheenjäsenestä! On itse suloisuus. Aika varmaan kuluu ihan vain nukkuvaa pentua katsellessa. T Saukkis

  VastaaPoista
 3. Onnea ihanasta koiran pennusta. Hyvää itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
 4. Ihana mies sulla siellä talossa - suureksi kasvaa vielä kun ehtii, mutta nyt vielä saa nauttia kaikista pennun etuisuuksista; saa olla kainalossa ja varmaan sylissäkin, vähän tehdä pieniä kolttosiakin, eikös vain 😊
  Saammehan nähdä paljon kuvia kasvavasta pennusta - Fizban on nimensä?

  VastaaPoista
 5. Oi ihanuutta ja onnea uudesta miehestä talossa! Niin suloinen, söpö, hurmaava ja kaikkea! Olet varmaan onnellinen!

  VastaaPoista
 6. Onnea uudesta perheenjäsenistä! Nyt on kiva lenkkeillä ja kerätä niitä askelia mittariin.

  VastaaPoista
 7. Ihan, Ihana, Ihana! Onnea! En tiedä mitä sanoa! Olen ajatellut että mikä sinulla on ollut kun ei ole kuulunut mitään mutta hienoa kun on tällainen uutinen. Toivon että stressi väistyy ja nautit vaan...
  Hienoja lankojakin.

  VastaaPoista
 8. Hukkuikohan kommenttini jonnekin? Yritän uudestaan.
  Onnea uudesta suloisesta perheenjäsenestä. Onko hänen nimensä Fizban? Kaunis nimi. Ihanaa joulunodotusta teille molemmille.

  VastaaPoista
 9. Vaihteeksi takkuaa omakin kommentointi, joten kiitos kaikille, jos tämä nyt onnistuu.

  VastaaPoista
 10. Oih - minä itseasiassa odotin jo tällaista postausta ja nyt se sitten tuli!! Oi ihanuutta ja malttia/jaksavuutta - niin suloinen ja ehkä hyväkin, että "arka" kuin suin päin joka paikkaan pelotta säntäävä...Teillä on ihania aikoja yhdessä - kaikkea hyvää ystävyytenne ja luottamuksen luomiseen!! Ihanaa päästä seuramaan sen edistymistä!!

  VastaaPoista
 11. Voi että miten suloinen pieni Fizban-pentu! Sinun kanssasi riittää varmasti ohjelmaa päivästä toiseen :) Onnea teidän uudelle perheelle!

  VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.