perjantai 31. toukokuuta 2024

Äänestetty on

 

Helteinen, kuiva toukokuu vetelee viimeisiään. Sen verran kuuma on sisällä, että viritin viilentimen kun sellainen kerran on. Mutta mepä jatketaankin vain hikoilemista. Fizban pelästyi aivan holtittomasti sitä isoa, kovaäänistä hahmoa olkkarissa. Pelästyi niin, että vaikka otus on jo piilotettu kaappiin, Fizban vain panikoi. Toivottavasti pääsee jossain vaiheessa tasapainoon. Aika stressaava tyyppi se on. Ei kestä muutoksia.
---
Olin ajatellut esitellä neulomuksiani, mutta tämä ei nyt tykkää kuvista. Tähän piti tulla yhdet jämäsukat seiskaveikasta ja sitten parit jämät sockista.



Ja nythän se ykskaks sitten onnistuikin.
---
Päivänä eräänä sain kuningasajatuksen. Aina pitää olla joku helppo neule meneillään. Ja kun minusta nuo piirakat on tosi näppärää neulottavaa, ajattelin, että teen niitä kaikissa väreissä, mitä seiskaveikoistani löytyy. 


Tämän verran on valmiina, mutta lisää tulee. En tiedä, mihin näitä joskus sijoitan. Olisi kiva löytää joku ryhmä, jolle voisi antaa nämä tiimisukiksi. Mutta jos ei sellaista satu eteen, niin kait nämä johonkin menee. 
(Tuo vasemmalla ylhäällä on ihan vain perusvihreä. Kuvaaminen ei vain millään onnistunut.)

6 kommenttia:

  1. Voi Fizban ressu - jospa se siitä rauhoittuisi, kun ikää vielä karttuu?
    Oot ollut kyllä ahkerana taas. Minä aloitan sitä ja tätä; neulomista, parsimista, ristipistoja, virkkaamista... mikään ei nyt tunnu sujuvan.
    Yhden liinan sain virkattua, se pitäisi vielä silittää.
    Lukeminen onnistuu pätkissä, samoin kuin elokuvien/dokumenttien katselu, mutta jotenkin on levoton olo. Helle kai.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy uskoa, että ikä tuo rohkeutta kohdata outoja juttuja.
      Pätkissä minäkin elän.

      Poista
  2. Voi Fizbania, vai sellainen mörkö tuli tupaan. Harmi juttu, että panikoi.
    Minulla pyörii vain tuuletin. Olen miettinyt jotain viilennintä, mutta niitä niitä on niin tuhottomasti malleja, että vaikea valita.

    Jos sukkia kertyy paljon, niin VVA eli Vailla vakinaista asuntoa-yhdistys ottaa mielellään vastaan niitä. Tuleva talvi on taas pitkä ja kylmä. Olen itse tehnyt sinne pipoja ja huiveja, sukkiin eivät taitoni riitä.
    Pasilasta löytyy toimipiste.
    https://vvary.fi/

    VastaaPoista
  3. Kivoja sukkia, ja piirakkasukilla voi osallistua Palasia arjestamme KAL:iin. Jospa Fizban hoksaisi, miten mukavasti viilennin viilentää helteellä, ja oppisi sietämään sitä. T Saukkis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikähän KAL tuo on?
      Fizbanin aivot ei kykene oikein yhditelemään noin monimutkaisia ajatuksia.

      Poista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.