maanantai 20. toukokuuta 2024

Kolme kuvaa TOUkokuussa

 
 
TOUkotyöt ovat pahasti myöhässä, mikä ei liene yllätys. Kovin on ollut taas nihkeää töihin rupeaminen. Syitähän on helppo löytää: on liian kylmä tai kuuma, kuivaa tai märkää ja etenkin on kaikkea muuta tärkeämpää, kuten istuminen ja ihmetteleminen. Jotain on sentään saatu aikaan


TOUhukehä on pystytetty, jotta kenttäapurikin voi osallistua. Apuri testasi pikaisesti kehän ja totesi, että ihan ok, mutta isompi saisi olla. Toivotaan, että hetken aikaa jaksaa siellä aina olla. Ja jos ei jaksa, onpahan taas hyvä syy jättää palstahommat vähille.


Apurilla on riittänyt TOUhottamista sen verran, ettei minun ole tarvinnut tehdä mitään. Harmi, että tuo touhottaminen ei vähennä kaikkia ns. pakollisia juttuja, kuten siivoamista.

6 kommenttia:

 1. Hyvät ajankohtaiset kuvat. Pienten lasten touhuja katsellessa välillä tulee mieleen, kuinka mukavaa olisi, jos kaiken sen energian saisi jotenkin hyötykäyttöön. Vähän sama taitaa olla Fizbanilla, touhua riittää, mutta mitään järkevää ei synny.

  VastaaPoista
 2. Nyt tais helteetkin mennä ohi, joten ehkä ei ole niin kuumaa touhuta!

  VastaaPoista
 3. Hienot TOU-sanat. Eipä stressata kevättöiden kanssa!!

  VastaaPoista
 4. Täällä pohjoisessa ei vielä ole kovin paljoa touhuamista, haravan kanssa voi toki riehua. Päärynapuussa on hienot nuput ja sipulikukat kukoistavat. T Saukkis

  VastaaPoista
 5. Hyvin olet päässyt kevättouhuamisen kanssa alkuun. Tietysti, kun on hyvä kaveri!
  Ei ole hoppua minullakaan pihatöiden suhteen. Luntakin löytyy yhä varjopaikoissa ja kylmät yöt, viime yönä -2.9.

  VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.