lauantai 12. lokakuuta 2024

Paljon on taas virrannut vettä Niilissä

 
 ...mutta Sinuhe Egyptiläisen lukeminen on vasta hiukan yli puolen välin. Kovin vähän lueskelen nykyisin. Kovin vähän teen mitään nykyisin. Tosin tänään on hyvä syy. Kävin lääkärissä yhden kroonisen vaivan vuoksi. Sitä hoidettiin, mikä on tietenkin erittäin hyvä. Hoidon jäljet vain vaikeuttaa olemista nyt. Eli käytän sitä tekosyynä tällä hetkellä. Mutta ilman tekosyitäkin olen taas vain valuttanut aikaa sormieni läpi. Tehtävät kasaantuu, mutta annan kasaantua.


Fizban vietti ekat synttärinsä ihan vain kotoilun merkeissä. Onhan se selvästi vähän viisastunut. Enää ei ulkona mene kaikki suuhun. Nyt tärkeintä on hajut. 


Tänäänkin tulee hieno ulkoilusää. Mukavaa, kun ne järjettömät myrskytuulet ja kaatosateet ovat väistyneet aurinkoisen ja vihdoinkin värikkään syksyn tieltä. Oli kyllä melkoista myräkkää! Nyt olisi hyvä päivä mennä taas kasvimaalle syyskyntöihin. Onneksi on nuo operaatiosäryt, joten ei tartte. Jatkan taas ajan valuttamista. Josko joskus vielä jotain. Ja kiitos teille, jotka jaksatte kommentoida. kyllä minä luen ne kaikkia. Pitäisköhän nyt peräti vastata...
---
No, eipä tartte vastailla. Tulee ilmoitus, ettei voi avata. Jännää.
Vielä jännempää: En voi avata muidenkaan blogien kommentointia, joten en käy kommentoimassa missään.

2 kommenttia:

  1. Minunkin aikani kuluu, vaikken tekisi mitään. Laiska olo. Minä syytän koronan jälkivaikutuksia ja sen aiheuttamaa väsymystä vielä näin puolen vuoden jälkeenkin. Toisaalta, on minulla uusi lääkityskin, joka haittaa elämää vielä vähän aikaa. Aion sen lopettaa. Sade/aurinkoista viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Onnea synttärisankarille. Minä kuuntelin äänikirjana Sinuhen. Laiskotti se lukea.
    Mukavaa viikonloppua sinulle.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.