keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

Kaunis päivä - huono elämä


Uhkaavia pilviä oli kyllä välillä taivaalla,


mutta iltaan mennessä taivas kirkastui. 
Sen sijaan ruokaelämä tökkii aina vaan, joten paino ei laske. Mikä sinänsä on aika outoa, kun kuitenkin kävin tänäänkin kuntosalilla ja uimassa. Toisaalta alkuperäinen ajatushan oli lisätä lihaksia, eikä vähentää läskiä ja lihakset taatusti lisääntyy tällä hikoilulla. Mutta Possun takia palaan tieteninkin ehdottomasti ruotuun heti aamusta. -- ehkä kuitenkin enemmän itseni takia --
 Sellainen ongelma tässä on, että punkkua on vielä melkoisesti jäljellä. Sehän pitäisi juoda pois, jottei tule kiusausta mässäilyyn huomenna. Menee siis yö pitkäksi. Huomenna tosin pitää heti aamusta ani varhain olla taas mummo - väsynyt, vanhalle viinalle haiseva mummo. --- Oliskohan sittenkin parempi mennä nukkumaan tästä.


Possu voitti taas tasalukukisan. Tuolla juhannuksen kieppeillä Possu mainitsi luvun 8717. Ja kun laskemme erotuksen silloin:


8888 - 8717 = 171

ja erotuksen nyt 

9089 - 8888 =  201

huomaamme, että Possu onnistui. Laitanko Possulle, jonkun hyvän elämän oppaan? laihdutustarinan? keittokirjan? vai jotain muuta?


Pumpulipilviä teidänkin taivaallenne.Kesä on kuulemma tulossa, ihan nurkan takana.

6 kommenttia:

  1. Sinun liikuntamäärilläsi täytyy olla melko lihaksikas. Vaikka en kyllä suosittelisi vähentämään liikuntaa painoa pudottaaksesi, parempi olla hyväkuntoinen lihava kuin huonokuntoinen laiha.

    VastaaPoista
  2. Kiitos, mieluummin jotain muuta. Laihdutustainat on tylsiä. Ja keittokirjoja ja ohjeita Possulla on kaappi täynnä. Silti Possu ei jaksa niitä plärätä, vaan ettii ohjeet netistä.
    Suklaalevy vois olla kiva. Se oli vitsi.

    VastaaPoista
  3. Laihdutustarinat, mutta saattaa -Tainatkin olla! ;)

    VastaaPoista
  4. Suomen kesä... huoh! Punkaharjulla tänään asteita 11 ja vettä tihutti. No ollaan positiivisia kuitenkin. Jossain päin Suomea, olisko ollut Kittilässä, satoi 3 senttiä lunta. Heinäkuuta kaikille!

    VastaaPoista
  5. ny likkaa jos ppt neule ihmisä http://susjolkottelee.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. no jaa... ehkä liioittelen liikuntaani, sillä sen kuntotestin mukaan minulla on liian vähän lihaksia ja liikaa rasvaa

    laihdutustainat on kaikkein rasittavimpia, ne neuvoo ja ohjaa ja sotkeutuu muiden elämään, tarinoita voi lukea suodattaen

    täytyy myöntää, että ihan ei joka päivä kesältä tunnu, mutta jos taivas ei ole pilvessä, on valoisaa

    kävin katsomassa lankoja

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.