sunnuntai 9. heinäkuuta 2017

Vanhuus ei tule yksin


Kolottaa kaikkialta. Hassuin on oikean käden keskisormen keskinivel, joka on hillittömän kipeä, jos yritän vähänkään taivuttaa. Pitänee lopettaa jatkuva keskisormen näyttely. Olenkin sitten viettänyt päivän kaapissa. Fengsuijaan vaihteeksi taas kaikkia joutavia romppeita eteenpäin. En ymmärrä, miten kaapit aina pursuaa yli äyräittensä vaikka tyhjentelen niitä koko ajan. Luulisi, että joskus on tilanne, jossa kaapin voi avata ilman, että pitää olla valmis hyppäämään turvaan tavaravyöryn alta. En minä edes nykyisin ostele mitään, kun valuuttaa on hintsusti.


Aurinko laski länteen.


Idästä nousi kuu,


täysikuu.

8 kommenttia:

  1. Kaapit tuntuu pysyvän täynnä, vaikka kuinka tyhjentää =).

    VastaaPoista
  2. Kaapit oli täälläkin raivattava. Alustava suunnitelmakin on tehty, eiks se niin ollut puolet on nyt sitten jo tehty 🤣.

    Upeat kuvat!

    VastaaPoista
  3. Ja jos joskus onnistutkin yhden kaapin siivoamaan niin, että se edes näyttää puolityhjältä (tässä tapauksessa käytetään termiä puolityhjä), niin jo vain viikon päästä se taas pursuaa - mistä ne kaikki tavarat tulee??

    Mä yritin sitäkin, että nyt kun kävin siellä Siskorakkaan luona, niin jotta tuliaiset ja mulle ostetut tuliaiset - jotka ei kuulu vaatekaappiin - mahtuivat matkalaukkuun: annoin Siskolle yhdet kengät, yhden paidan ja heitin yhdet farkut roskiin.
    Enkä ostanut tilalle kuin kaksi tavallista t-paitaa...

    VastaaPoista
  4. Olen onnistunut välttämään tavarapaljoudet, tuokaa mun kaappeihin säilöön;DD Ainut asia mikä voisi viedä tilaa, on ostamani kirjat mutta kun nekin vien yleensä luettuani vaihtoon.
    Itsellä alkanut kans tuntua outoja kipuja paikoissa joiden en muista menneen rikki, kai sitä vain påitäisi mennä varaosaliikkeeseen ja tilata....tai sit ei.

    VastaaPoista
  5. Kiitos Repu - sun ansiosta sain pyykkien viikkaamisen sijaan siivottua vaatekaappini! Sieltä hävisi lähes metrin pino turhanpäiväisiä paitoja, joita en ole käyttänyt ainakaan vuoteen, ellen jopa kahteen. Nyt pitäisi vielä viikata ne pyykit :D

    Ja miettiä tarkkaan, että pidänkö tankokaapissa ne muutamat tavoitehameet ja sen yhden tavoitemekon? Mitäs sanot/sanotte? Kannattaako säilyttää, vai pistänkö menemään? Ne on ihan sellaista peruskamaa, eli varmastikin käy jollekin ja jos ei, niin kelpaahan ne varmaan matonkuteiksi... Kai.
    (Se tavoitemekko on ihan pientä vaille.. menee päälle, muttei sitä pitää voi..)

    VastaaPoista
  6. Kaapeissa tavara lisääntyy itsestään.

    VastaaPoista
  7. Keskaria näytettäessä sormi pidetään suorana, joten sitä voit hyvin jatkaa. Kelpo selitys, kun sun on pakko pitää sormi suorana, ettei siihen satu.
    Mä olen pistänyt surutta kaikki tavoitevaatteet ym. epäsopivat vaatteet kiertoon. Enkä ole niistä mitään enää koskaan kaivannnut.

    VastaaPoista
  8. Minä suosittelen tavoitevaatteen säilyttämistä vaikkei kaapissa olisi tilaa. Nehän voi viedä Suden tyhjiin kaappeihin. Äkkiä ne täyttyy.
    Minun fengsuijaukseni kärsi takaiskun, kun Koirapojalle tuli morsian tositarkoituksella. Piti äkkiä tyhjentää lattiat eli survoa kamat kaappiin. Jotain ehdin kyllä poistaa ja etenkin viedä kellariin niitä, mitkä pelastin sen kellarimurron jälkeen ylös. Jatkan poistamista, kunhan morsian on ensin torstaina käynyt uudella yrityksellä. Koirapoika teki parhaansa ja morsiankin vaikutti vastaanottavaiselta, mutta livahti viime htkellä pois.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.