maanantai 31. heinäkuuta 2017

Maaginen maanantai


Heräsin aamulla anivarhain outoon tunteeseen, Katsoin ulos. Taivas oli oudon keltainen. Oli pakko nousta ja mennä parvekkeelle. Täydellinen koko taivaan ylittävä sateenkaari.


 Kamerani ei taas kerran ollut kykenevä, joten piti vielä nurkat kuvata erikseen, jotta sain kaksoiskaarenkin ikuistettua.

Yritin mennä uudestaan nukkumaan, mutta eihän siitä tullut mitään, joten nousin aamukahville katsomaan sadetta, joka seurasi sateenkaaren perässä. Sade sääti sen verran päiväohjelmaani, etten mene kasvimaalle. Vaihtoehtona oli kuntosali, mutta en ainakaan juuri nyt lähde mihinkään vaan orientoidun taas arkeen.

Joku on ehkä huomannut, että olin poissa. Nyt saakin arvailla, että missä ja mitä tekemässä. Rupean kyllä kertoilemaankin illan hämärissä, mutta siihen asti sana on vapaa. Minua miellyttävin selitys palkitaan jollain. (Possullehan on jo tulossa sekä 8888 että 9999 palkinnot, joten Possu voi vaikka napata samaan pakettiin kolmannen.) Pieneksi vihjeeksi voitte vilkaista tämän viikon painopäivitystä, jonka luulisi aktoivan myös kaikkia anonyymeja.


Postiakin oli tullut. Laskujen lisäksi jotain mukavaakin kuten Susannan kortti. Kiitos paljon. Käyn tässä hissukseen lueskelemassa, mitä viikon aikana on muille tapahtunut, siis h-i-s-s-u-k-s-e-e-n. On vähän tunne, etten ole ihan kartalla.

11 kommenttia:

  1. No, onpa kyllä hieno sateenkaari kuva! Täällä olisi ollut tänä aamuna aivan upea auringonnousu koiralenkin aikaan, mutta tietysti hetki oli ohitse, kun olisin saanut kameran käteeni.

    VastaaPoista
  2. No, Repu on selvästi ollut jossain syömingeissä, mutta se on jotain tavallista erityisempää. Paras painonnostaja on suklaa. Ehkä Repu on päässyt vierailulle suklaatehtaalle, kuten Jali ja suklaatehdas-kirjan sankari. Maistellut siellä ihmeellisiä erikoisuuksia ja kokenut seikkailuja. Repu on ehkä Jalin tavoin voittanut koko suklaatehtaan itselleen, ja alkaa nyt kehitellä uusia suklaamakuja. NAMS! ja tämähän tietää sitä, että Repun kilpailujen palkintoinakin on tästä lähin aina erilaisia SUKLAITA! (Possu lipoo kieltään.)

    VastaaPoista
  3. Minä tiiän, minä tiiän, minä tiiän! Mutten kerron. Enkä siis voi osallistua kilpailuun, koska se olisi epäreilua muita kohtaan.
    Jätän arvailut muille ja luen hymyellen arvailuja.

    VastaaPoista
  4. Minäkin tiedän, joten arvailut sikseen.
    Upeita sateenkaarikuvia!
    Tervetuloa vai tervemenoa arkeen! Minullakin jatkuu tänään fysioterapia neljän viikon lomailun jälkeen.

    VastaaPoista
  5. Maakuntakierros makuja maistellen!! Perinneruokaparaati! Tai sit oot kiertäny pienpanimoita ja lievässä pöhnässä roikkunut grilleillä ympäri suomee? :DD
    Kiva kun oot takas..

    VastaaPoista
  6. Ainakin olet herkutellut grillatun ruuan äärellä ja ehkäpä purjehtinut höyrylaivalla? Ilmeisen onnistunut matka, kun paluu arkeen vaatii aikaa. Kas pieni muutos arjessa piristää ja antaa uutta puhtia.

    VastaaPoista
  7. Tervetuloa takaisin! Olet varmaankin matkaillut jossakin, jossa on hyviä viinejä ja pikkusuolaisia :D

    VastaaPoista
  8. Olin ihan unohtanut, että osalle jo ehdin hehkuttaa synttärimatkaani. Kaikki arvailijat olivat jossain määrin oikeassa ja kaikki väärässä - paitsi Possu, joka oli vain väärässä. Yhtään en suklaata syönyt. Päätän voittajan, kunhan olen raportoinut koko reissun.

    VastaaPoista
  9. Väärästä vastauksesta kuuluu saada lohdutuspalkinto ;)

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.