lauantai 1. kesäkuuta 2019

Iloinen yllätys


Värjärin padan Ilona laittoi minulle paketin, kun olen blogin sadas lukija. Kipitin innostuneena postiin. Pakettia kantaessani arvailin, mitähän kevyttä mutta kovaa paketista paljastuu. Ensimmäisenä tuli kaunis kukkakortti ja sitten lisää kukkia


Tällaisen ihanan kranssin muodossa. Pehmeässä "sammalessa" kasvaa herkkiä virkattuja kukkia. Kiitos paljon. Tämä on aivan ihana. Uskaltauduin laittamaan sen oveen. Toivottavasti saa olla rauhassa kaikilta pitkäkyntisiltä porraskäytävässä liikuskelijoilta.


Kesäkuu alkoi aurinkoisena. Ihan hellelukemia povaillaan, joten pitänee kesävaatteita miettiä, kaivella kaappeja, korjata, tuunata. Kenkiäkin olisi hankittava, mutta en taida jaksaa edes ajatella mitään shoppailua. Eilen pyykkäsin, mutta siivous on edelleen rästissä. Olin (olen?) umpiväsynyt. Katsotaan, tuleeko tänään jostain jotain. Painon kyllä päivitin.
---
Lämmintä kesää teille, joille lämpö on tärkeää!

4 kommenttia:

  1. Onpa soma kranssi, ihan puutarhanhoitajalle sopiva. Hyvää alkanutta kesäkuuta!

    VastaaPoista
  2. Ihana kranssi - on siinä ollut näpertämistä!
    Toivottavasti saa olla rauhassa pitkäkyntisiltä; onko teillä ollut sellaisia, jotka vievät toisten ovikoristeet? Mrrr (vihainen sellainen) sellaisille!

    Kuule Repu - elä elämääsi sellaisena kuin se sinulle parhaiten sopii, ei sinunkaan tarvitse väkisin ahtautua samoihin muotteihin muiden kanssa. Jos on parempi päivä samoilla Koirapojan kanssa luonnossa, niin sitten vaelluskengät jalkaan ja reppu selkään ja ovesta ulos - unohda siivous.
    Se mitä itse kirjoitin siivouksesta - se liittyy siihen, että A-nopin tavarat pitää käydä läpi ja tehdä tilaa meidän tavaroille ja meidän tavarat käydä läpi jotta ne mahtuisivat sinne maalle ja tämä kaupunkiasunto voitaisiin toivottavasti laittaa pian myyntiin - että meistä tulisi maalaisia :). Muuten en kesää siivoukseen tuhlaisi minäkään.

    Sopivaa säätä niin sinulle kuin minullekin ja lämmintä heille jotka lämmintä kaipaavat :)

    VastaaPoista
  3. voi miten iloinen olen, et pidit ylläristä Repu, teit siitä niin kivan postauksenkin, paljon kiitoskia siitä:)) löysit Vuokkoja-kranssille hyvän paikan, toivon sen siinä ilahduttavan Sinua aina kulkiessasi suuntaan jos toiseen. toivon sen saavan olla rauhassa pitkäkyntisiltä.
    en ihmettele yhtään, jos olet väsynyt, niin ison urakan olet tehnyt puutarhapalstalla. varmaan keho reagoi jotenkin myös lisääntyneeseen aurinkon paisteeseen. en tunne tarkemmin tuota aurinkoherkkyyttä, muutaman ihmisen tunnen, joka siitä kärsii. itse olen myös melkoinen ilmapuntari nivelrikkoni kanssa, nyt ilmat eivät taas suosi minua, kylmä ja kolea on myrkkyä, päiviä kestänyt koleus on kipeyttänyt kaikki nivelet, sormetkin töjöttävät niin suorina ja jäykkinä, et kirjoittaminen ja käsitöiden tekeminen on hankalaa. kaikesta huolimatta on ihanaa saada olla ulkona ja nauttia kaikesta kauniista, mitä luonto äiti nyt tarjoaa meille nautittavaksi.
    istahdetaan välillä puutarhapenkkiin ja nautitaan elosta. mukavaa, rauhallisesti soljuvaa kesäkuuta Sinulle!

    VastaaPoista
  4. Kranssi on kaunis. Vielä on ovessa. Minulta on viety kaksi koira-aiheista juttua ovesta, mutta jos tuo ei nuorisoa kiinnostais.
    Eikä hätää siivoamisen kanssa. Edelleen on siivoamatta.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.