lauantai 8. kesäkuuta 2019

Vieraslajikeskustelu

osoittautui vilkkaaksi. On aina jännä seurata, mikä saa ihmiset kommentoimaan lajemminkin. Jotain jännää bloggaamisessakin tämän jatkuvan horinan lisäksi.


Postia on tullut. Kiitos Susannalle herttaisesta kortista ja kiitos satuolennolle kirjeestä ja vielä kiitos kaikille postcrossaajille, joilta tuli yhtenä päivänä peräti viisi korttia. Postittelu on kiva, mutta kallis harrastus. Odotan innolla vuoden loppua, jolloin näen, miten paljon on tullut postiin syydetyksi euroja.


Kesäkin on kiva harrastus, mutta enpä olisi muutama vuosi sitten uskonut, miten heikko lämmönsietokyky minulla on. Se on meidän lihavien ongelma. Olisi taas yksi syy laihtua.
--- 
Kesän terasseilu on nyt kuitenkin hoidettu. Tapasin opiskelukaverin ja hän tiesi varjoisan terassin. Oli mukavaa istuskella kaljoittelemassa kaupungin vilinässä. Metsäläisenkin on hyvä joskus nähdä ihmisiä. Tosin hiljaa mielessäni tietenkin mietin, mitä kurssikaveri ajattelee lihomisestani, joka on tässä tapaamisten välissä ryöpsähtänyt valloilleen. 
---
Kun ajattelee, miten paljon ja miten usein keskikehopainoisesta elämästä on haittaa ja murhetta, niin luulis, että sitä tekis jotain.
---
Lopetan taas kerran laihduttamisesta puhumisen!!!


Kasvimaata vähän kävin eilen taas kuopimassa. Pitäisi nuo kurpitsat ja kesäkurpitsat saada maahan ennen kuin kuolevat parvekkeelle. Ensi viikolla olisi viileämpää ja ehkä pilvistäkin, mutta silloin hoidan pikkukoiraa, joten palstailu on melko työlästä. Kävelemällähän siitä toki selviää ja kävely on hyväksi.


Ja otsasi hiessähän sinun on kurpitsasi ansaittava.


Illalla oli taas hieno taivas, vaikka ukkonen meidät kiersikin. Onneksi kiersi, sanoi Koirapoika. 
---
Tänne ylös ei itikat yllä, eikä illalla ampiaisiakaan pörrää. Päivällä ampiaiset estävät melko tehokkaasti tuulettamisen. Lisäksi joku polttaa parvekkeella tupakkaa ja sisään tunkeva savu ärsyttää etenkin mieltäni, mutta myös hengitystä. Kun nykyisin polttaminen on vähentynyt tosi paljon, on myös sietokyky alentunut. Vähäinenkin tupakanhaju ärsyttää. Toki ymmärrän, että on nautinto savutella parvekkeella kauniina päivinä ja iltoina, jos savuttelun kokee nautintona, mutta kun se sulkee minulta parvekkeen käytön, niin näen oikeudekseni valittaa täällä.
---
Menen muualle narisemaan.

2 kommenttia:

  1. Nuo ukkoset todella ovat kiertäneet muualta. Perjantaina ja eilen koitettiin myrskybongausta mutta höh, pilviä vain ja taivaankannen murinaa. Helteillä yleensä tulee napinaa ja voin sanoa että en kyllä nauti, voisi olla viileämpää. Toivotaan helpompaa sunnuntaita ja raikkaampaa ilmaa :)

    VastaaPoista
  2. Meillä oli illalla ukkonen ja Koirapoika panikoi kunnolla vaikka vain vähän jyrisi.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.