tiistai 17. marraskuuta 2020

Marraskuu osa 3

 

Edelleen on hienoja marraskuun päiviä, joten nautitaan.

Postiakin tulee sekä omaa, että muiden. Postinjakajamme on jotenkin liikuttava söhlö. Sillä menee postit miten sattuu, joskus oikeaan koloon, joskus ihan väärään taloon ja usein koko postipino romahtaa porraskäytävän lattialle. Tämä posti oli ihan minulle. Sus' yrittää sivistää minua laittamalla kirjoja luettavaksi, leffoja katsottavaksi. Minä vastaan b-luokan sarjakuvilla. Nyt tuli paketti sopivsti niin, että edellinen kirja oli lopussa, joten aloitin tämän. Vaikuttaa hyvältä. Kiitos siis. Näin tulee luetuksi sellaisiakin kirjoja, joihin ei ehkä muuten törmäisi.

Muuten elämä rullaa omalla radallaan. Koirapoika ulkoiluttaa minua ahkerasti, lankoja yritän neuloa vähemmäksi. Värejä tietenkin aina puuttuu, joten väheneminen ei ehkä ihan toteudu. Mutta jotain valmista joskus tulee. Menevät lahjoiksi, joten kuvia tulee vasta jouluna. Tuskin kukaan lahjottavista täällä käy, mutta kuitenkin.

Tällä hetkellä sataa, mutta joskus taivaallinen valon on valanut säteitään pilvien lomasta iloksemme.

Hyvällä säällä innostun joskus pitempiinkin lenkkeihin ja pääsen katsomaan maailmaa vähän eri suunnasta.

Jos Koirapoika saisi valita, tekisimme vain pitkiä - tai vieläkin pitempiä lenkkejä koko ajan. Mukavaa, kun on koira, joka on aina valmis lähtemään ulos, aina valmis kävelemään, missä vain ja säässä kuin säässä.

Sade näyttäisi pitävän taukoa, joten eiköhän tästä lähdetä taas jollekin keskipitkälle kävelylle. Yleensä kaatosade alkaa, kun on ulos päästy, mutta lenkki hoidetaan vaikka kastuttais. Kotona sitten kuivatellaan.

5 kommenttia:

  1. Kohta pitäisi olla Liisan liukkaat ja Kaisan kaljamat, mutta lämmin ja kostea jatkuu. Melkeinpä voisin pitää tämmöisestä talvisäästä, kun ei ole liukasta, on ulkoilukin kivempaa. Koirapoika on kyllä suloinen, rapsutapa minunkin puolestani vähäsen :) T Saukkis 🦦

    VastaaPoista
  2. Hienoja kuvia! Tänne Kainuuseen on luvattu loppuviikosta lumisadetta. Siitä se alkaa sitten tolkuton lumitöiden tekeminen. Joulu lähestyy onneksi hyvää vauhtia. Joulu taittaa talvea mukavasti. Hyvää viikon jatkoa!

    VastaaPoista
  3. Upeita kuvia! Hienoa, että Koirapoika pitää liikkeessä.

    VastaaPoista
  4. Toivoton urakka, tiedän, mutta yrittänyttä ei laiteta. (laiteta mihin?outoja nää suomi-sanonnat) Sitäpaitsi sarjakuvasi ovat olleet parasta a-luokkaa sisällöltään, mua ei kuluneisuus haittaa kunhan on kaikki sivut tallella.

    Tuo yksi kuva missä kaistat etualalla, nääpistän, on jotenkin vetoava. Koirapojalle hauhau ja kilo Silirapsu -herkkua!!

    VastaaPoista
  5. Sivistystoiminta ei ole kiitollista puuhaa. Lumityöt voisi maistua joskus, mutta ei joka päivä. Lumi on kivaa liukkaus ei, mutta Koirapoika on aina vietävä ulos.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.