lauantai 7. marraskuuta 2020

Marraskuu

 

Ettei jäisi epäselväksi minä tykkään marraskuusta. Se on rauhallinen kuukausi. Ei vaadi suorittamaan mitään vaan antaa luvan ihan vain olla möllöttää omissa ajatuksissaan.

Aurinko nousee aamulla

ja laskee illalla

ja välissä on pitkä pimeä. Ja jos hyvin käy se pimeä yltää melkein läpi vuorokauden. Silloin kirkas valo ei huomauttele laiminlyönneistä, näytä pölypalloja tai valaise tekemättömien asioiden pinoa. 

Pimeässä liikkuu hämäriä hahmoja laittaen mielikuvituksen liikkeelle.

---

Ainoa syy postausten puuttumiseen ei kuitenkaan ole marraskuu. Osansa hoitaa läppärini, joka enimmakseen ei toimi. Ja jos sattuu toimimaan, pitää hoitaa kaikkea muutakin, kuten rahaliikennettä. Sitten, kun rahaliikennettä on tullut kylliksi hoidettua, ostan uuden läppärin. Toistaiseksi pärjään kausittaisella toimimisella.

Kävin kyläilemässäkin eli olen harrastanut lievää sosiaalisuutta koronasta huolimatta. Enimmäkseen toki olen kotona ollut, kaapeissa punkanut, lankoja ja kankaita levitellyt. Ja kun koivet ei lakkaa kipuilemasta, päätin rääkätä niitä kunnolla. Kun kerran aina koskee, niin samahan se on.

Jatkan siis elämää entiseen malliin, suunnitellen paljon kaikenlaista, toteuttaen pikkuisen jotain.

---

ISO KIITOS Possulle ja Suelle postista. Molemmat toivat onnea elämääni ja iloa päiviini.

7 kommenttia:

  1. Upean vaihtelevia ovat olleet nämä marraskuun säät. Istun nyt kolmatta päivää kotona ikkunan vierellä ja taas on ihan erilainen sää kuin kahtena edellisenä päivänä. On ollut rankkasadetta, pilvihämärää, auringonpaistetta ja puolipilvistä myrskytuulta. Työpaikalla verhojen takana ei näitä voisi seuratakaan. T: Saukkis

    VastaaPoista
  2. Kas, meillä on ollut triangeliviikko postin suhteen, epäpyhä kolminaisuus!! Minä, sinä ja Hänen Kuninkaallinen Pöllöytensä (arvonimiä puskee:). Ihqudaadaa että sisältö oli mieluisa, se kuului suunitelmaan.

    Sulla on siis yksi lomakuukausi, mulla niitä on 12;D

    VastaaPoista
  3. Virhe. Sotken aina nuo Peellä alkavat. Postia tuli Possulta.

    VastaaPoista
  4. Marraskuu on ihan hyvä kuukausi, siltä ei tosiaan odota liikoja.

    VastaaPoista
  5. Minulla on ihmeen laiskaa oloa, onneksi sohvalla sentään neulon ja nukkumaan mennessä luen, muuten ei mitään aktiviteettia. Ehkäpä se johtuu marraskuun lyhyistä päivistä? Onneksi pihaan voi laittaa kynttilän lyhtyyn palamaan, kuten näin saunailtana teimme. Kummasti piristää pienikin valo. Lähetämme reippaita ja onnellisia ajatuksia luoksesi sohvalta!

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.