perjantai 2. huhtikuuta 2021

Mieto ja minä

tykkäämme mänmmistä. Mämmi on vielä jäässä, mutta otan sen kohta sulamaan. Kermaakin on varattu. Siinä minun pääsiäisruuat. Muuten syön, mitä sattuu olemaan.

Pitkäperjantain aamu näyttää ihan valoisalta. Suklaamuniakin säästyi etävirpojilta, säästyi, kun en mummotettaville kaikkia antanut, eikä muita käynyt. Minullahan korona oireilee suklaahimona, minulla, joka en koskaan ole erityisemmin suklaasta tykännyt. On se vaarallinen virus.

Paasto päättyy kohta, joten paastoajat voi käydä kehumassa tuloksiaan, jotta löydetään palkittava. Minulta kului lankaa 1 234 g. Lisää kulutusta ei tule, kun lasken vain valmiit ja nyt on niin paljon alkuja, ettei mikään ehdi tässä valmistua. Huivi valmistui. Laitan kuvan kunhan ehdin sitä vähän kuositella.Yhtään en lankaa ostanut, enkä lehtiä eli niiltä osin paasto onnistui. Sen sijaan kirjoja tilasin kasakaupalla. Se lienee laskettava ostamiseksi. Tosin sunnuntainahan ei tarvinnut paastota. Punaviiniäkään en ole juonut. Eilen avasin joululahjaksi saamani mummo-oluen. Se oli punaista, mutta ei kuitenkaan punaviiniä. Eli katson hyvin onnistuneeni tavoitteissani. Vaikka voi olla, että jo tänään otan lasillisen punaviiniä...

Nyt herätän Koirapojan aamulenkille. Sen jälkeen jatkan siivousta. Olen ahkerasti taas järjestellyt ja kerännyt pölyä ja koirankarvoja koko viikon, mutta vielä riittää. Tänään saan tältä erää loppuun. Onneksi aina löytyy uutta sotkua, jos mieli tekee.


9 kommenttia:

  1. Onneksi on vielä kaksi päivää aikaa neuloa, mutta en silti pääse noin suureen grammamäärään. Kevätaurinko on vielä kesken, mutta saanen sen valmiiksi viimeistään huomenna Pekka ja Pätkä tms -elokuvien myötä. Upeasti olet paastosta selvinnyt, minä en ostanut yhtään lehteä, mutta kolme kirjaa (kirjakerhon kirja tuli vahingossa, kun postin lajittelu oli piilottanut ko lehden toisen lehden sisään... löysin siinä vaiheessa, kun vein lehtiä kirpparille) Ne toiset olisin toki voinut ostaa sunnuntaina, mutta näin korona-aikana en halunnut lähteä kauppakeskukseen uudelleen vaan ostin jo lauantaina. Yhdet langat ostin messutarjouksesta, mutta se oli sunnuntai. Lahjaksi menevät langat löytyivät omasta varastosta, paastosta siis myös tässä kohti. Kiitos tarpeellisesta haasteesta! T Saukkis

    VastaaPoista
  2. Hienosti olet paastosta selvinnyt ja komea rivi pääsiäismunia syötäväksi..:)

    VastaaPoista
  3. Muhkean määrän lankaa olet saanut hyödynnettyä. Minä laskin tähänastisen saldoni ja se on 802 grammaa. Tämä on siis minun panostukseni paastoon. Tuskin paljoa tulee pääsiäisestä huolimatta lisää, koska lapsenlapset tulevat kylään. Yksi tiplu meinasi paastoon tulla, mutta sehän osuikin sunnuntaihin, joten sain synninpäästön siitä. Muuten on paasto pitänyt.

    VastaaPoista
  4. Sinä kirjoitat niin hauskasti:)
    onneksi jäi suklaamunia,,,tai jätit:))
    Mämmiä kerman kanssa just kulahti alas
    .Sulonenn on tuo koirapoika,;)"herätän Koirapojan aamulenkille"🧡🐾🐕
    Hyvä että lankapaasto on tuottanut tulosta.mukava nähdä..neuleesi.
    oho!mummo-olut":)))
    Hyvää Pääsiäistä Sinulle Repu
    🌞🐣🐕🧡

    VastaaPoista
  5. Oikeastaan hyvä, että pääsiäismunia jäi - saat niillä helpotusta korona-ajan suklaaoireiluun ;) Minäkin olen yrittänyt vähän siivoilla,mutta eipä juuri loputonta hommaahan se tämä siivoilu on. Minun pitäisi siivota oma vaatekaappi; laittaa "kutistuneet" vaatteet kierrätykseen, samoin vaatteet joita en enää käytä ja jättää vain vaatteet, joita oikeasti käytän. Kova homma.
    Hyvää pääsiäistä!

    VastaaPoista
  6. Mämmistä tykätään täälläkin,vaan suklaamunat jää minulta syömättä.
    Täällä tupruttaa lunta on ainakin hyvä syy jäädä neulomaan toista huivia valmiiksi. Paasto piti aika hyvin ,yksi käsityölehti ja yksi kerä lankaa hameeseen,minkä sain valmiiksi.
    Langan kulutus oli minulla 893g ja sitten loppu patteri vaaasta,kaksi pientä virkattua liinaa jäi punnitsematta.
    Hyviä pääsiäispäiviä sinulle!

    VastaaPoista
  7. Mämmi on minulle maistunut aina pääsiäisenä, mutta ei muulloin. Suklaansyönti on ihan uusi juttu. Taitaa mennä kyllä ohi, kunhan kaikki munat on syöty.

    VastaaPoista
  8. Mämmi on kyllä niin hyvää, minulla on kulunut sitä jo ennen pääsiäistä:) Koirapojalle terveisiä Ymmi neidolta🧡

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.