maanantai 26. huhtikuuta 2021

Miki Liukkonen...

...tyyppi, josta en tiedä mitään, mutta jota pidän silti mielenkiintoisena, miellyttävänä, ihmisenä, jonka mielipiteitä mieluusti kuuntelisin, ihmisenä, jonka kanssa kuvittelen olevani samalla aaltopituudella... 

Mitä tästä voisi sanoa? Olen jonkun/jonkin johdateltavissa - tietämättäni?  En silti taida viitsiä perehtyä kyseiseen henkilöön. Antaa olla mikä on. Ehkä ei kuitenkaan niin kiinnostava, että kannattaisi korjata mielikuvaani. Mutta silti ihmettelen.

Ihmettelen myös muita häilyvän luonteeni piirteitä, tällä hetkellä fyysisen kunnon ylläpitoa. Nyt on useita mielenkiintoisia liikuntaprojekteja meneillään, aluillaan, tuloillaan. Ja miten se aina on sitä samaa pakottamista. Ei, kuulkaa, minulle ikinä ole käynyt niin, että olisi pakko päästä lenkille, jumppaan, hikoilemaan. Aina käytän paljon energiaa keksiäkseni tekosyitä, että nyt ei voi. --- No, onhan tässä joku poikkeus. Kun jalkojeni ongelmakohtia operoitiin ja piti maata sohvalla, kaihosin ulospääsyä niin, että kipeää teki. Ja viime kesänä, kun pääsin liikkeelle vain särkylääkkeiden voimin, itkin sitä, etten enää koskaan voi juosta. Mutta nyt, kun ei ole mitään syytä, joka estäisi, into on kateissa ja katit hukassa.
---
Josko nyt sitten kuitenkin vain panen videon pyörimään ja aloitan viikon reippaasti. Sittenhän se on tehty ja loppupäivän voin ihastella, miten hieno ihminen olenkaan. Eikä sitten tänään tietenkään tarvitse tehdä mitään muuta.


Keväinen sunnuntaikuva.


6 kommenttia:

  1. Miki Liukkonen on mielenkiintoinen henkilö. Kaipaan sitä aikaa, kun pyöräilemään lähteminen oli helppoa ja jokapäiväistä ja innostavaa. Nyt jo ajatus sen paremman pyörän ottamisesta esille on liian työlästä saat, että lähtisin kylään 20 km päähän pyörällä. Näin ne intohimot muuttuvat. T: Saukkis

    VastaaPoista
  2. Tuntematon,,,
    jos,joku uus telekkari-tyyppi.
    voi.iskispä ,salamanlailla minnuuki tuo"urheilu/kuntoilu-inspis,Pakkopullaa-
    seon,
    Mutta Onnittelut ,Sinulle ,reipas,-Repu 🙋‍♀️🌷🌹

    VastaaPoista
  3. Miki Liukkonen, juontaako jotain ohjelmaa? Nyt kun sataa räntää ja vettä voi hyvällä omatunnolla olla sisällä. Viikonlopulla katsoin Areenasta Riistametsällä sarjaa monta jaksoa peräkkäin. Tykkään kaksikosta, vanhempi mies symppis, nuorempi kokki hörhöilee enemmän mutta parin yhteishenki toimii. Mitä tänään syötäisiin, impalaa vai hiiriä, onneksi impalaa. 😋

    VastaaPoista
  4. Ei ole tuttu tuo nimi, vaikka olen kuullutkin. Jos ei ketä satu näkemään tv:ssä niin vieraaksi jää. Yksi ohjelma Puoli 7, esimerkiksi esittelee usein ihan vieraita tyyppejä, jos sen ohjelman sattuu katsomaan, vaikka toisella silmällä, niin "tutustuu". Mulle on monet uudet laulajat esim ihan vieraita, en ole kuullut enkä nähnyt. Eipä oikein kuule kun ei ole radiota, ei nyt ole ollut tvssäkään konsertteja tms.

    Liikunnasta olen nyt armahtanut itseäni tänä keväänä ja vähentänyt tavoitteita...Kun on jalat kipeenä, sitä en tiedä mistä johtuu, vai onko vaan asfaltti liian kovaa taas ja huonot kengät. Meni nyt pyörän säilytyskin vaikeeksi, kun pitää hissillä kuljettaa ulos, koetan köijätä sen kuitenkin, ja vältellä mustelmia tulemasta jalkoihin.
    Jos kävelen, niin en anna sateenkaan häiritä, silloin on vähemmän muita liikkeellä. Eikä ole tungosta kaupoissakaan.

    VastaaPoista
  5. Miki Liukkonen on runoilija ja kirjailija. On saanut palkintoja ja kirjoittanut valtavan paksun romaanin nimeltään O (siis "oo") ja se oli mielestäni Finlandia-ehdokkaana. Olen lukenut hänen oikein kauniin runonsa syöpään kuolleelle äidilleen. Muistan siitä vain lopun: "... ja kaikki tämä minussa ihmettelee sinun poissaoloasi. Outoa pölyä nurkissa."

    Muuten jaan kanssasi tunteen ja suhteen liikuntaan. Aivan samoja fiiliksiä ja kokemuksia täälläkin.

    VastaaPoista
  6. Tiesin kyllä, että kyseessä on kirjailija. Muistan tuon Finlandia ehdokkuudenkin. Mutta en ole lukenut mitään, enkä muista muutenkaan sen kummempaa. Siksi ihmettelen, mistä tuo positiivinen fiilis on putkahtanut.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.