keskiviikko 26. toukokuuta 2021

Ääripäät

 

Varjoa ja valoa elämässäkin kuten asiaan kuuluukin.


Luontokuvakisan tulokset: 
Oikea rivi oli: tuomi, ketunleipä, ruokokerttunen, haarapääsky. Koska jokainen tiesi jotain, hyväksyin kaikki rivit.

Laitoin kaikki arvauksen esittäneet kommentoinnin mukaiseen järjestykseen eli

  1. Puikko, koukku ja ompelukone
  2. Saukkis
  3. Tytti
  4. Sinisen sohvan emäntä
  5. Hannele Ruusukummusta

 Otin käyttöön satunnaislukugeneraattorin. Se valitsi numeron kolme. Laitatko Tytti osoitetietoja repukoi at gmail. com.


Vaikka kotinurkillakin on mukavia maastoja, kävin vilkaisemassa Longinojaa. Olisi muutenkin suunnitelmissa laajentaa tätä liikkumisreviiriä. Askeleita olen kävelykisaan kerännyt ahkerasti vaikkei palkintosijoille ole mitään jakoa. Mutta uskon, että kävely tekee hyvää.


Koirapoika tutustui vastaleikattuun ruohoon ihan kaunistautumismielessä. Karvojen värjäys luonnonmenetelmällä toimii aina.


Olen minä kasvimaallakin piipahtanut. Siellähän rehottaa. Ehkä joskus jotain tarkoituksellistakin kasvaa. Toistaiseksi ei ole tullut muuta tulosta kuin jäykistynyt selkä, kipeytyneet jalat ja naarmuuntuneet käsivarret. Mutta onhan sekin jotain.
 

 Kotona olen tietenkin ahkeroinut, siivonnut ja elänyt kunnon elämää. Siitä todisteena tällainen sisustuskuva, joka kelpaisi mihin hyvänsä arvonsa tuntevaan, kiiltävälle paperille painettuun lifestylelehteen.
---
Lienee pakko mainita myös, että tilasin kokeeksi yhden ruokaboksin. Kivoja reseptejä oli. Ne säästän, mutta ehkä en ihan vähään aikaan tilaa lisää kahdesta syystä: ensiksikin tulee aika kalliiksi ja toiseksi hukun kohta ruokaan, kun olen sieltä fiksuruuastakin jotain tilannut. Yritän kyllä syödä koko ajan. Mutta vaikka maha on venynyt, ei mahdottomia mahdu.


On ollut kauniita iltoja
 

 sumuisia iltoja
 


pilviä jos jonkinlaisia


ja unettomia öitä
---
Nyt odotellaan rankkasateita. Odotellessa mennään aamupissalle.
Kivaa päivää itsekullekin säädylle ja säädyttömillekin.

6 kommenttia:

  1. Liipaisipa voitto läheltä..:) Onnea voittajalle!
    Hienoja nuo maisemakuvat...ja tuo kuu-kuva.

    VastaaPoista
  2. Kiitos arpojalle,olen laittanut viestiä tulemaan. Kauniita on sinulla maisemat .

    VastaaPoista
  3. Onnea voittajalle, ja Repulle kiitos hauskasta tunnistuskisasta sekä mukavista sääkuvista. Meidänkin keittiöstä saisi hyviä kuvia kiiltävälle paperille painettuihin sisustuslehtiin, joita voi pitää esillä olohuoneen pöydällä. T: Saukkis

    VastaaPoista
  4. Kauniita näkymiä on ollut!
    Hienosti kävisi sisustuslehtikuviin. Ei vedä läheskään vertoja erään siivousvlogin keittiöihin ;)))) Ja sormen napsautuksella nekin karmeat sotkut siivoutuu :)
    Hyvähän se on olla ruokaa varastossa, mulla alkaa olla jääkaappi tyhjänä, ei huvita ostella, vaikka ei olekaan muuttopäivää tiedossa vielä. Ehkä keittelen vaan kaurapuuroa loppukuun...ja alkukuun. Marjoja vielä on pakkasessa.
    Ja tuonne olisi mukava mennä kasvimaahommiin...

    VastaaPoista
  5. Oi tuota vihreyttä luonnossa, kaikki on niin kaunista! Kasvun ihmettä odotellessa voi nauttia kävelystä Kylvin kehäkukat ja monia tosi vanhoja kukkien siemeniä ja nyt odotan itääkö mikään. Meillä on nyt satanut usein ja paljon eli ainakin vettä riittää.

    VastaaPoista
  6. Kyllä tuo alkukesän vihreys on kaunista.
    Kasvimaani on hunningolla. Kaikki kukansiemenetkin vielä pusseissaan. Olisko tänään aika... vai huomenna... ensi viikolla...

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.