keskiviikko 30. kesäkuuta 2021

Kesäkuun ihmeitä

Aurinkoa riittää vielä iltamyöhällekin. Ei siis pelkoa pimeydestä toistaiseksi.

 Jossakin vaiheessa kuviteltiin, että tulisi taas sateita.

Mitä vielä!  Kunhan vain pilveili hetken. Ja nythän meidän iloksemme on luvattu tappohelteitä heinäkuun loppuun. On hyvä vuosi nauttia heille ken helteitä kaihoaa - siis täällä etelässä.

Lenkit on hoideltu kadun varjoisia puolia seuraten - ja aika lyhyesti.


Jokunen sukkanen ja kassitossu tuli tehdyksi lahjukseksi. Mutta eipä neulontakaan hirveästi suju. Pääasia, että on ikäänkuin tekeillä...


9 kommenttia:

  1. En kyllä ala jos koko ensikuu saadaan paahtua näissä heleissä....mutta minkäs teet alettava on..:)
    Lenkit on meilläkin typistyneet siihen, että tarpeet tulee hoidettua ja sitten kipinkapin kotiin. Ymmärrettävää, kun ilman turkkiakin on tukalaa.

    VastaaPoista
  2. Täällä oli tänään vähän, aamupaivän, viileämpää. Oli mukava kyllä jo olla. Sitten taas alkoi paahtaa, nytkin on hiki pinnassa.. Enpä tiedä miten selviää koko kuukauden helteessä.

    VastaaPoista
  3. Kauniita sukkia,
    ja nuo tossukat ihanat:))

    Rentouttavaa Heinäkuuta!),Sinulle Repu ja Koirapojalle

    VastaaPoista
  4. Niin on ihmisiä joita helle ei haittaa yhtään ja päin vastoin, mutta itse henk.koht. en kyllä tykkää talvi pakkasista, ja viima tuulista, joista varmaan saadaan nauttia aika monia kuukausia, ennenkuin taas on meillä kaunis lämmin ja helteinen kesä, on kesiä ollut jolloin on ollut kylmää ja sateista, no ihmismieli on sellainen että aina mene niin kuin itse haluaa.
    Nautitaan kauniista suomen kesästämme, ja kerrankin on vedet lämpimiä!

    VastaaPoista
  5. Totta, ikäänkuin tekeillä on hyvä selite näissä helteissä. Neulomiset ei minulla suuremmin edisty. Kauniita sukkia olet neulonut!

    VastaaPoista
  6. Kivoja neulomuksia olet saanut aikaan helteestä huolimatta. Liika on liikaa kauniita säitäkin.

    VastaaPoista
  7. Kiitos kävijöille. Hyvä, että joku aina nauttii, joku kesähelteistä, joku talvipakkasista - ja kaikki vuodenajoista :)

    VastaaPoista
  8. Seikkailuni blogistaniassa ovat tulleet tiensä päähän. Repun sposti on kadonnut, joten en pääse enää päivittämään näitä blogeja. Se, mikä harmittaa on viiden vuoden talousseuranta, jota en enää edes näe kun se on tuolla salatulla sivulla. Uuden blogin aloittaminen vaatisi myös uuden sivupersoonan. Nyt ei innosta. Jos joskus mieli muuttuu, käyn kertomassa. Kiitos kaikille vanhoille ja uusille blogistaniaystäville ja-tutuille. On ollut mukava jakaa elämääni kanssanne.

    VastaaPoista
  9. Harmitus sentään! Toivottavasti palaat jossakin vaiheessa…

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.