maanantai 9. elokuuta 2021

Hissukseen...

 

...palaamme henkiin, blogi ja minä. Alkaa tuo kesän zombina olo hellittää. Kyllä syssy vain on hienoa aikaa. Sitä odotellessa voin taas suunnitella kaikenlaista, esim. joulukalenteria. Olisko teillä intoa tänäkin vuonna?

Ystävänikin ovat kaivautuneet koloistaan. Perjantaina kävin kävelyllä yhden kaukana asuvan ystävän kanssa. Tänään on vuorossa toinen. Kävelyä hänellekin ehdotin. Kävelykilometrikisahan jatkuu. Helteiden aikaan ei paljon kertynyt kilometrejä, mutta 40 ja 50 välillä olen silti pysytellyt. Suunnittelen sauvakävelyn aloittamista. Olen kyllä suunnitellut ennenkin. Sauvat vain pölyyntyvät nurkassa. Nyt olisi porkkanaa. On nimittäin pari terveysongelmaa, joihin yllättäin tarjotaan avuksi laihtumista, ja vieläpä liikunnalla laihtumista. Saas nähdä, miten mummon käy.


11 kommenttia:

  1. Ei tässä ole kesänaikaan todellakaan jaksanut pahemmin eväitään liikuttaa, mutta jospa tämä syksy korjaisi asian..:)

    VastaaPoista
  2. Tästä se syksy hiljoksiin alkaa. Tänään on ensimmäinen työpäivä loman jälkeen. Sauvakävelylle peukutan. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty - kyllä se sauvakävelylle lähtö lähestyy <3

    VastaaPoista
  3. Kun blogisi oli tauolla, eikä uutta alkua ollut tiedossa, surin jo etukäteen, ettei tule joulukalenteria. Eli kyllä kiinnostaa! Leppoisa loppukesän päiviä toivottaa Saukkis

    VastaaPoista
  4. Jotenkin näinä viileämpinä päivinä jaksaa tehdä jotain, että ihan itsekin hämmästyy. Syksy on ihana.

    VastaaPoista
  5. Joulukalenteria tietysti odotetaan, sitä on kiva lukea. Minullakin on kävelysauvat kellarissa, pussissa pölyltä suojassa. Pitäisisikö laittaa HAASTE kehiin? Mutta vasta syyskuussa... Äitini reippailee päivittäin sauvojen kera, ne auttavat jos hiukan meinaa tasapaino heittää ja auttaa nousemaan ylös kun konttaa kukkamaata kitkemässä. Kannattaa siis ajoissa opetella sauvoihin, kun 90-vuotiaana ne ovat mainio apuväline. Hyvää syksyä ja kauniita kelejä poluille Koirapojan kanssa!

    VastaaPoista
  6. Joo, liikkeelle vaan. Ihan piti miettiä että mihinkähän terveysongelmaan liikuntaa suositellaan :)))ai niin laihtumiseen... Olen vähän skeptinen, enkä ite ole liikkunut tarpeeksi, kun en vaan laihdu yhtään taas. Tai sitten jossain muussa on vika.
    Kyllä hieman on virkistynyt, kun ei olis niin kuumaa enää. Ainakin yöllä on viilampää, joten voi miettiä vaikka uusia sisustusasioita, eli kuinka vaihtaisi kalusteiden paikkaa tms.
    Joulu alkaa lähestyä, ihan kiva, kalenteria odotellen!

    VastaaPoista
  7. Ilman sinun kalenteriasi ei tule oikea joulufiilis. Joulukalenterisi on jo ihan perinne!

    VastaaPoista
  8. Syksyn tullen tässä herää henkiin itse kukin :) Oli aika uuvuttava kesä ja mitään en ole saanut aikaiseksi. Kävellä pitäisi täälläkin ja sauvat tuskin löytyvät varaston perukoilta enää. Ihme, jos mies ei ole niitä käyttämättömänä johonkin kaatopaikkakuormaan tyrkännyt. Laihtua pitäiai, liikkumalla, mutta lonkka vihottelee niin paljon, että ei onnistu...
    Tsemppiä meille :)
    Mukavia elokuisia päiviä!

    VastaaPoista
  9. Syksy on minunkin mielestäni hienoa aikaa. Kaikkea uutta ikään kuin alkaa. Joulukalenteria toivon ehdottomasti. Sitä oli kiva seurata viime vuonna.

    Sinulla on hyvin tuo kävely hallussa; jatka ihmeessä. Aika huimia kilometrimääriä olet kävellytkin.

    VastaaPoista
  10. Joulu ja tontut on ovella ennemmin kuin arvaakaan. Joulukalenterilla on kohta jo kiirekin!

    VastaaPoista
  11. Se on suht työlästä tuo kalenteri, joten pitää miettiä viitsiikö.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.