lauantai 28. elokuuta 2021

Nyt juhlimme

 

Suomen luonnon päivää.

Joku valistunut näyttää liputtavankin. Tämähän on yleinen liputuspäivä.

Me ulkoilemma tietenkin. Ensi yö pitäisi nukkua ulkona, mutta se on hankalaa. Käviskö parveke?

 
Pitkällinen projekti Siskoni mun -sukat valmistui sopivasti. Nallesta tein. Joku saa ne joksikin lahjaksi. Vielä en tiedä kuka.
---
Siitä on aikaa, kun päätin nämä tehdä ja aikaa, kun aloitin. Neuloessa tuntui, ettei tuo kuvio näillä langoilla erotu. Mutta näkyyhän se. Täytyy taas joskus jotain noista valmiista ohjeista. Kaikenlaisia ideoita kyllä olisi. Ja arvatkaa mitä! Kasvimaallahan olisi tehtävää. Mutta -isit saa vaipua unholaan tänään. Tänään juhlitaan!

9 kommenttia:

  1. Kauniit sukat ja ihanan väriset. Luonnossa olen liikkunut tänään ,mutta en nuku ulkona. Parveke käy hyvin ,silloinhan on osittain ulkona,ainakin minun mielestä. Hyvää luonnon päivää sinullekin.



    VastaaPoista
  2. Vau kuinka hienot sukat! Ei vaan multa syntyisi nuo. Kyllä parvekekin kävisi nukkumiseen, mutta en minäkään siihen ala. Olisi liikaa meteliä kuitenkin.
    On kyllä hieno päivä, hyvä ulkoilla tänään ja lämmintäkin.

    VastaaPoista
  3. Kivasti erottuvat perhoset ja varsinkin kun niitä on monta. Upea urakka. Katsotaan lähdenkö tuohon kyytiin joskus. Nyt maistuvat pienemmät projektit paremmin.

    VastaaPoista
  4. Ihanat sukat, minä en jaksaisi neuloa noin kirjoneuleista sukkaa. Se lasten versionkin toisen sukan alku katsoo minua syyttävästi, miksi et neulo minua. Muka muuta tähdellisempää neulottavaa ensin, tai vaikka äidin omenapuiden tyhjentämistä. T Saukkis

    VastaaPoista
  5. Olet kyllä taitava, niin kauniisti perhoset lentävät sukissa! Katselin tänään bussin ikkunasta, että puistossa oli yhden hengen telttakatos ja vieressä polkupyörä. Joku rohkea vietti yön siellä.

    VastaaPoista
  6. Ihanat sukat! Melkein saavat minunkin neulomisinnon vauhtiin - se kun ei vaan jostain syystä tahdo startata.

    Parvekkeella nukkuminen käy oikein hyvin, minäkin aion nukkua ihan vaan omassa sängyssä, mutta laitan ikkunan auki ja nautin loppukesän ja alkavan syksyn tuoksuista aamulla. Melkein kuin nukkuisi ulkona.
    Naapurin kukko on vielä ulkona ja herättää kyllä aamulla hyvissä ajoin :)

    VastaaPoista
  7. Otin tuossa 30 tunnin nokkaunet ;DD joten koko päivä meni ohi... . Joskus sitä vaan väsyttää...

    VastaaPoista
  8. Sukat ovat hieno!
    Minullakin on taas neulomisinto löytynyt kesän jälkeen...ihan vaan perussukat taas tulossa. Pitäisi opetella kuviotakin kutomaan..:)

    VastaaPoista
  9. Tuollaisten kirjoneuleiden teko on aika mekaanista. Seurataan vain rivi riviltä ohjetta ajattelematta lopputulosta. Jos rupeaa ajattelemaan, menee vaikeaksi. Nukuin sitten ihan vain omassa sängyssä. 30 tuntia unta kuulostaa paljolta, mutta onhan se hyvä tapa juhlia.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.