tiistai 17. elokuuta 2021

Levät taas karistettu - perä kunnossa

 

Sitä on kuulemma luvassa sateita ja myrskyjä, joten ehkä se siivous pääsisi alkuun. Tosin sopivasti tuli tekstari, että tilaamani sukkalangat on noudettavissa kaupasta. Minullahan on lankaa edelleen yli oman ja muidenkin tarpeen, mutta tummia värejä puuttuu - ja vaaleitakin - eli pohjaväreistä pulaa. Tilasin siis yönä yhtenä. Ja kun tänään menen kauppaan, voin samalla katsoa, onko muitakin tarpeellisia. Ei ole helppoa olla sukittaja.


Leväperäisyys on siis ohi. Leveäperäisyyden poistuminen vaatii kyllä aikaa. Onneksi nuo levät irtoaa helposti. Pyyhin pölyt kävelysauvoista ja lähdin eilen pururataa höyläämään, ihan kevyesti aluksi persoonallisesti pukeutuneena. Oli muilla sauvojilla tiukkaa kompressoria päällä, minulla pitkä väljä kesämekko. Taidan jatkossakin tällä kävellä. Ei hiosta, kun tuuli pääsee joka paikkaan. Kengät kyllä kaipaa päivitystä. Valitettavissa tuolla, mistä langat haen ei ole urheilukauppaa. Minun on pakko ostaa vain kunnon kenkiä jotta jalat toimisi.
---
Kävin tässä välissä toisaalla:
 
Kiitos ilmoittautumisestasi
Olet hyväksytty kurssille
Fantasian kirjoittaminen, peruskurssi 
 ---
Ja nyt voi jatkaa normielämää, kun syysohjelma on kuosissa. Minähän olin kesällä autofiktiokurssilla ja jatkan sitäkin. Lisäksi ilmoittauduin japanin alkeisiin. Kaikki tapahtuu netissä eli voin istua koneen ääressä neulomassa. Huonompi juttu on se, että erakoituminen on pässyt vähän liian pitkälle. Olen ruvennut näkemään unia ihmissuhteista. Nettikursseilla ei synny uusia tuttavuuksia. Mutta pitää vain muistaa, että minä viihdyn yksin.
 

Kesän olen viihtynyt näiden kanssa. Kuudes osa on meneillään. Eka osa ei ihan vakuuttanut, mutta sen verran kuitenkin, että jatkoin tokaan. Ja loput meni ihan sujuvasti. Seitsemäskin on ilmestynyt, mutta odotan pokkaria. Sama kaavahan näissä kaikissa on ja paljon haikailua rakkauden perään (johtuisko uneni siitä???), mutta pakko nostaa hattua sille mielettömälle taustatyölle, jota näitä varten on pitänyt tehdä. Ja onhan kirjoittajalla sana hallussa, joten uskallan suositella sivumääristä huolimatta. (miksi nykyisin tehdään niin järjettömän paksuja kirjoja? - siis tokihan minä tykkään)


Postiluukusta sujahti muutakin kuin postcrossingkortteja (niitä on nyt tuossa pöydällä täysi tusina - sehän tarkoittaa, että aika paljon minäkin niitä lähettelen). Kiitos Saukkis.
 

Ja vielä tunnelmia perjantailta kolmanneltatoista päivältä.
---
 Nyt lepään hetken ennenkuin harkitsen jotain. Sain perunakukkoa tuliaisiksi kotiseudulta. Sitä voisin syödä vaikkei vielä nälkä olekaan. Perunakukkoa voi syödä aina!

10 kommenttia:

  1. Oikein oiva asu lenkille, kannatan! Itsekin käytin tänä kesänä erityisen paljon hameita, mekkoja, helteen vuoksi ja yritän jatkaa niin kauan kuin tarkenen ilman sukkahousuja. Onpa oiva lepopaikka alimmassa kuvassa. Perinne ruuat on ihan parhaita, perunakukkoa en tosin ole koskaan saanut maistaa, mutta kalakukko maistuu.

    VastaaPoista
  2. Katselin viimeviikolla kansalaisopiston talven kurssitarjontaa ja suurin osa kursseista oli verkkokursseja.
    Joku on hyvin varustautunut lenkille...oikein teltan kanssa..:)

    VastaaPoista
  3. Töissä on sen verran viileää, että harkitsen mekon alle puntillisia pöksyjä. Jossain pitäisi olla villaisetkin. Sukkahousuja ei muuten vielä tarvitse. Mekko päällä minäkin olen lenkkini kävellyt. Perunakukko on hyvää, tai äidin tekemä perunalaatikko, jossa on rapeaksi paistunutta kamaraa päällä. Kaupasta tosin ostamme usein lanttukukkoa. T Saukkis

    VastaaPoista
  4. Tuttu kirjasarja kaikki luettu ja , pettymys vielä yksi osa puuttuu. Julkaistaan vasta ensi vuonna. Sarja-kirjat täytyy saada lukea kerrallaan ahmien, ei odottamista. Mukavaa hömppä loma lukemista. (AA eli jos se ei kuitenkaan ollut punatulkku?)

    VastaaPoista
  5. Minäkin bongasin muutaman kurssin syksyn tarjonnasta, mutta toivotaan nyt todella, että ne toteutuvat. Minulla ainakin on niin ikävä kaikkea normaalia olemista ihmisten kanssa. En jaksaisi enää käydä kursseja tietokoneen kanssa, vaikka hyvinhän sekin toimi.

    VastaaPoista
  6. Oliko siis niin että löysit s-postin? Se ja sama, kiva kun kirjoitat taas.
    Sus'siunakkoon blogin jatkoa: Siunattu olkoon tämä blogistanian Koko elämä!!

    VastaaPoista
  7. Hyvältä kuulostaa! Fantasian kirjoittamisen kurssi, voitkin harjoitella täällä...
    Kyllä on supistunut elämä taas, ainakin lisää vähän aikaa. Mietin että milloinkahan olen käynyt edes sokoksellakaan kaupassa, kun nyt on sinne vähän pidempi matka. Nyt jo taas sataakin ettei viiti lähteä kastumaan. Tai oisko etsiä kunnon sadeasu!
    Mun lemppari on Lanttukukko, voishan sitä tehä itekki kyllä. Mennyt on niin saamattomaksi, hyvä kun jotain ruokaa surauttaa.

    VastaaPoista
  8. Onnea kurssille! ai niin tänään vois ilmoittautua kansalaisopistoon. Pitäisköhän Possunkin keksiä jotain.

    Oliko Repu
    ja koirapoika telttailemassa?

    VastaaPoista
  9. Minäkin olen mökkihöpertynyt tänne kotiin ihan täysin. Tänään minulla on illalla yksi kokous, johon voi osallistua etänä tai paikanpäällä. Minä yritän päästä paikanpäälle.

    VastaaPoista
  10. Mökkihöperöitymistä on siis muuallakin liikkeellä. Kait sitä joskus taas oppii käymään ihmisten ilmoillakin.
    S-postin kaivoi esiin atktukeni eli poikani. Toimii siis taas. Sama poika tarjosi minulle parhaan synttärilahjani eli telttailua Teijon kansallispuistossa.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.