perjantai 8. huhtikuuta 2022

Synkkää ja ikävää


 Nyt elo ei näytä kovin valoisalta, mutta rauhoittavan harmaalta kuitenkin.

Ja eiköhän kinokset tuosta pienene, kun vettä sataa oikein urakalla. Tasainen ropina ikkunaan, tuulenpuuskia ja litimärät vaatteet kuivumassa näin perjantaiaamuna. Nyt on hyvä päivä katsoa joku pitkä leffa. Olen kiltisti jonkin leffan katsonut toistaiseksi joka päivä. Onnistui mummoillessakin vaikka hiukan oli tekniikassa ongelmia välillä. Leffat vain on usein kolmetuntisia. Mutta syntyyhän siinä jotain sukkaa, ellen sitten jähmety tuijottamaan jännää juonta.

Tällaisia ostin, kun luin, että on olemassa sitruunoita, joita voi syödä kuorineen. En ostanut syödäkseni, vaikka toki piti maistaa. Aika kamalia! Ostin, koska jutussa ihmeteltiin siementen runsasta määrää. Olihan niitä. Nyt ovat mullassa. Olen jotain sitrushedelmiä saanut itämään ja kasvamaan. Ja kun ne pääsevät kasvun alkuun, ne venyvät pituutta kuin rikkaruohot. Joten nyt toiveikkaasti odotan minisitruunametsikköä.

---

 Ja vielä kuntokuuri viikot 13 ja 14 vaikka viikko on kesken. Naamanahkani on nyt sellaisessa kuosissa, etten vain jaksa. Taitaa jäädä joku maksettu kuntosalikäyntikin käyttämättä, mutta kun ei pysty ei kykene.

ma 28.3.22

  • sauvakävely, hidas 80 min

ti 29.3.22

  • keppijumppa 30 min

ke 30.3.22

  • kuminauhajumppa 50 min

pe  1.4.22

  • kuntosali 40 min
  • vesijuoksu 50 min

to 7.4.22

  • kuntosali 40 min
  • vesijuoksu 50 min

8 kommenttia:

  1. Komeita minuutteja: 50 min kuminauhajumppaa jne! Onnittelut

    VastaaPoista
  2. Hupsista, on siinä vesijuoksua ihan hurjasti. Nostan hattua!
    Joissakin sitruunoissa on hurjasti siemeniä. Vaikka en ole tuommoisia ostanutkaan. 19.helmikuuta laitoin 2 siementä purkkiin. Nyt on 2 tainta siinä töröttää, isompi ja pienempi. Saa nähä kumman minä säästän :)
    Tämän sadepäivän olen käyttänyt taas täyttämällä yhden pahvilaatikon tavaroilla, jota en katso tarvitsevani tässä pariin kuukauteen ja siivoamalla hyllyjä. Jonkun elokuvan vois tietty katsoa, mutta mulla on vielä Hietamiehen Kylä järvien sylissä loppusivut luettavana. Avasin vaan läppärin varatakseni seuraavan kirjan, jos ehtii vielä ennen lakkoa saada se. Parempaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä tunnun törmäävän vain siemenettömiin sitruunoihin mutta noissa pienissä on paljon.
      Lukea voisin kyllä enemmän.

      Poista
  3. No sitä lunta kyllä riittää. Eilen tuli vettä ja tänään taas lunta entisten hankien lisäksi.
    Minisitruunoista olen lukenut minäkin, mutta en ole koskaan maistanut tai ostanut. Minisitruunametsä kuulostaa kivalta ajatukselta, joten toivottavasti siemenet itävät 🤍

    Mukavaa viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minisitruunat ei ole mikään herkku, joten ei kannata ostaakaan. Mutta se metsä kiehtoo kyllä.

      Poista
  4. Minisitruunoista en ole kyllä kuullut - leukaperiä vetää jo pelkkä ajatuskin. Sen sijaan kumkvatteja olen kaipaillut, niitä vaan ei ole näkynyt pitkiin aikoihin misssään. Ne ei kyllä ole sitrushedelmiä vaikka niiltä näyttävät, tulivatpa vain mieleen :)

    VastaaPoista
  5. Kumkvantistakin voisi saada siemeniä kasvatukseen.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.