sunnuntai 12. marraskuuta 2023

Kostean pehmeää


Lämmintä on edelleen. Ei haittaa. Tykkään kyllä talvesta, mutta nyt en kaipaa sitä liukkautta. Muutenkin minulle sopisi nyt sellainen lämmin talvi. Mutta se otetaan, mitä saadaan.


Tässä on mennyt muutaman päivän kävelyt surkeasti. Peräti neljänä päivänä askeltavoite on jäänyt vajaaksi, seitsemänä täyttynyt. Eilen pusersin tavoitteen reippaasti täyteen. Oli kiva törmätä meidän kävelytiellä ruokarobottiin. Siinä se rullasi tarmokkaasti eteenpäin. Ne on aika söpöjä.


Kirjahyllyt ovat nyt lähes valmiita, joten on aika siirtyä muihin kohteisiin. Luukku 11 oli kovin likainen uuni pelteineen sun muine tykötarpeineen. Nyt on puhdasta. Luukkuun 11 sisältyi myös keittiön nurkkakaappi ja parveke. Parvekkeella oli nurkassa oksennuksen jämät, jotka jynssäsin pois. Kelpaa siihen puhtaalle lattialle nyt lunta sadella. Tänään viivyn vielä keittiössä. Roskiskaappi pitää jynssätä, kausivalot ripustaa ja yleissiivota.
---
Nyt ärsyttää nuo Sockin langat. Ajattelin tuliaisiksi perussukat tehdä. Yritin löytää molempiin sukkiin samanlaista raidotusta, mutta ei millään onnistu. Teen sitten ihan vain eriparisukat.

21 kommenttia:

  1. Nuo ruokarobotit ovat kyllä todela söpöjä, niitä näkyy enenevässä määrin. Saa nähdä, miten selviävät lumessa.

    VastaaPoista
  2. No, nyt on siisti kirjahylly! Meillä on kaksi pakkasastetta ja kuiva, aurinkoinen sää. Lunta ja kuuraa sen verran, ettei ole sysipimeää. Parjantaina katsoin TV:stä hautajaisia ja sitä lohdutonta vesisadetta ja samaistui niin hyvin, että ulos astuessani hämmästyin, kun täällä olikin ihan kuivaa. Hyvä tuo siivouskalenterisi! T Saukkis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suomesta löytyy niin monenlaista säätä, että välillä on vaike hahmottaa, ettei kaikkialla ole samanlaista.

      Poista
  3. Onneksi olkoon siivoustarmon johdosta. Tuloksia on tullut 🧡

    Jotenkin inhimilllisen näköisiä nuo ruokarobotit. 🧡

    Himskatin hienot maisemakuvat taas 🧡

    VastaaPoista
  4. Komea kirjahylly. Entisenä lukutoukkana aina haaveilen kirjahyllystä lattiasta kattoon, mutta enää mulla ei ole edes pientä kirjahyllyä, kirjat onkarsittu minimiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sellainen iso, korkea huone, jossa tarvittaisiin tikkaat, jotta yltää ylimmälle hyllylle, kaikki seinät kirjoja täynnä, olisi kivaa. Sitten kyllä tarvittaisiin siivoojakin, jottei pölyyn hukkuisi.

      Poista
  5. On kirjahylly hienossa järjestyksessä.
    Nuo robotit on kylä jostain syystä hellyttäviä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jostain syystä aina kirjahyllyä järjestäessä, siirtelen joitakin kirjoja hyllyltä toiselle. Helpompaa olisi pitää koko ajan sama järjestys.

      Poista
  6. Nyt näyttää kirjahylly hyvältä, tosi säntillinen järjestys. Eripari sukatkin on hyvät, ei kannata liiaksi ressata lankojen takia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt tulee eriparia. Tyttäreni sanoo, että eriparit on hyviä. Oppii kumpi on oikea ja kumpi vasen.

      Poista
  7. Siisti kirjahylly! Oot ollut ahkera siivoamisessa ja myös kävelyssä. Jostain oon lukenut, että 6000 askelta päivässä riittää hyvin, joten ei kannata potea huonoa omaatuntoa jos ei pääse 10 000 askeleeseen. Hyvää syksyn jatkoa sinne, täällä Tampereella on jo lunta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos käynnistä. Yritin vastavierailulle, mutta ei onnistunut kommentointi. Hienoja hyönteisiä ja ihanat avaruustyypit sinulla oli.

      Poista
    2. Kiitos! Harmi ettei kommentointi toimi.

      Poista
  8. Siinä ovat kirjat hyllyssä kuin tinasotilaat asennossa.
    Minulla on sama kokemus värikkäistä Socki-langoista: Raidoitus menee miten sattuu aivan epäsäännöllisesti. Yksivärisistä Socki-langoista taas on kestävyyden kannalta hyvä kokemus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen saanut kirjavista Sockeista melkein identtisiä parejakin. Nyt en jaksanut enää yrittää. Joskus on osunut kaksi kerää niin, että toinen alkaa toisesta suunnasta.

      Poista
  9. Upeaa järjestelytaitoa sinulla. Minulla loppui kalenteri-innostus heti alkuun. Aloitin askarteluhuoneen pöydästä, siis väärästä paikasta

    VastaaPoista
  10. enkulinkäsityöt täällä

    VastaaPoista
  11. Oikein upea kirjahylly! Onpa sinulla tarmoa paljon tehdä kaikenlaista kalenteria. Täällä kun "vasta" muuttanut niin voi kuvitella että ei tarvitse siivota joka paikkaa. Tietty olen vähän sieltä täältä siivoillut.
    Olen vaan 7veikka lankoja käyttänyt, mutta niissäkin on paksuuseroja kyllä, mutta ei voi mitään. Eripariset värit on hyvät, pääasia että on sukat. ;))

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.