sunnuntai 28. tammikuuta 2024

Olenko joskus maininnut,


että aika juoksee nopeammin kuin minä...
---
Ikuinen suunnitelmahan on tuo kunnon kohotus. Ikuisempaa on kuitenkin erilaisten tekosyiden keksiminen. Nythän tuota porrastreeniä tulee väkisinkin, yllättävästi myös neljäkiloisen painon kantaminen tuo lisähaastetta. Tosin Fizban kyllä juosta kipittää itsekin portaat ylös - ja vauhdilla. Alaspäinkin osaa laskeutua, mutta säätelen. Fizban saa kulkea alaspäin korkeintaan kolme kerrosta, jottei pikkuluusto rasitu liikaa, ylöspäinkin kannan enimmäkseen puolet matkasta, joskus tosin saa kivuta koko matkan.

 
Viime vuonnahan minä paastosin menestykseesti monenlaisista asioista koko pitkän paaston. Olen sitä miettinyt nykin. Ei kyllä oikein innosta, mutta katsotaan. Tänään on mentävä kauppaan ostamaan maitoa, piimää ja rahkaa. Samalla voisin ostaa vaalipullaa, koska onhan se ääntenlaskenta katsottava, vaikka aika pitkälle arvaan sen toisenkin kierroksen tuloksen. Mutta onhan tänä vuonna kuitenkin jotain yllärimahdollisyyksia.


Tuosta koirakuvien onnistumisesta annan pari esimerkkiä. On kiva kuvata nukkuvaa pentua, koska se on silloin parhaimmillaan, on paikallaan, eikä pure, revi, riehu.


Ja kun se kamera aina vähän kilahtaa, on edessä hyvin skarppi pentu.



Paljon tuosta ajanhukkaamisesta johtuu Fizbanista. Pitää olla koko ajan valmis poistamaan sen suusta paperia, matonkappaleita, petistä revittyjä pehmusteita. Paljon myös istutaan sylikkäin. Kun pentu on sylissä, ei voi kuin olla. Tuleepahan rentouduttua. Sitten on ne pakolliset kolme lenkkiä, lattian siivoominen, ruokien laittaminen. 


Nyt on ollut mukavaa, kun on ollut pikkupakkasta. Fizban juoksee kevyesti hangen päällä. Vähän sitä ärsyttää, kun hihna estää pitkät seikkailut. Yritän selittää, etten minä pääse sinne hankien keskelle, mutta ei mene selitykset jakeluun. Kiltisti pentu kuitenkin tulee aina takaisin polulle, kun hihna kiristää.


Tänään on kyllä tuhruinen plussakeli ja hankikanto mennyttä.



Sitten vielä ne pakolliset taivaskuvat


myös aurinko ja kuu.

10 kommenttia:

  1. Kunnon kohotus tuo iäisyysprojekti. Tässä kirjoittaessa nousi ajatus siitä, miten se onnistuisi… Helpoin olisi varmaan hankkia lemmikki ja nimetä Kunnoksi 😂
    Tsemppiä hissiremonttiin 💪

    VastaaPoista
  2. Pennun kanssa vuorokauden tunnit hupenevat.
    Kuntoilusta nuo portaat minusta kuulostavat.

    VastaaPoista
  3. Aivan ihana tuo pentu ja suloidet kuvat
    Minullaki on ollut jonkinmoinen dietti. Se alkoi 21.5 2023 tyttäreni syntymäpäivänä (erehdyin silloin vaaálla käymään) Nyt olen yli 9,5 kg pienempi, vaikka läski on varmaankin ikuista. Sulamo-nimisellä ohjelmalla olen näinkin hyvin onnistunut. Olen jo ihan ylpeä saavutuksesta

    VastaaPoista
  4. Porrastreeni on sinulla nyt kuntoa kohottavaa treeniä, punnuksen kanssa ja ilmankin. Fizbanilla alkaa vauvanpyöreys kadota ja olla jo taapero-olemusta. Toimiikohan tuo kuvauskikka kissoilla? Pitänee testata seuraavan kerran jonkun serkun luona. T Saukkis, joka söi tukevan vaalipizzan.

    VastaaPoista
  5. Ihania pentu kuvia! Koiranpennut keksii vaikka mitä ja kohta jo huomaakin, että pennusta on tullut aikuinen viisas koira ja vielä nopeammin huomaa siitä tulleen vanha koira. Aika juoksee niin kamalan nopeasti. Porrastreeni on hyvää, mutta varmaan olisi mukavampaa, jos saisi valita harrastaako sitä ja milloin harrastaa.

    VastaaPoista
  6. Kävelin eilen ehkä noin 20 porrasta kun jelppasin Poikaa tavaroiden kantamisessa - olin nääntyä. Alastulo oli kamalampaa. Kunto vielä olis riittänyt, mutta mun jalat! Mun jalat on nykyään NIIN jäykät, että ei tosikaan.
    PitäISI siis ruveta tekemään jotain. Meillä ei ole kuin kaksi porrasta nyt talvella, kun lumi on peittänyt maan.

    VastaaPoista
  7. Fizban on ihana. Ei voi muuta sanoa.
    Kauanko teillä vielä kestää se hissiremontti?

    VastaaPoista
  8. Melkoinen kuntotreeni menossa tuossa portaiden nousussa. Mun jaloilla jo yhden kerroksen nousu on tuskaa.Paljonhan sinä touhuat päivittäin, tuo pirteä Fizban pitää sinut touhukkaana.

    VastaaPoista
  9. Hissiremontti käy kyllä kuntoremontista myös!
    Ja on sulla kyllä ehkä suloisin Personal trainer... vie lenkille aamuin illoin... ja kuvaamaan myös. Hihittelin kaikkia muita arjen puuhianne paperin kiskomista suusta lähtien. Iloa arkeenne ja hassuja juttuja jatkossakin....

    VastaaPoista
  10. Hienot kuvat taas! Samaa mieltä oon Repolaisen kanssa, vieläkö muuta kuntoremonttia pitäisikään olla?
    Tuolla liukkauksilla ei voi edes kävellä kunnolla, ja aika vaikeaa on kulkea portaissa nastakenkien kanssa. Talvikengillä kuljen kyllä kahden kerroksen portaat muutaman kerran päivässä normaalisti. Nastakengillä en viiti riskeerata.
    Vaalikahveja sais kyllä nauttia taas, vaikka lässähtihän tuo fiilis jo heti, näyttää niin päätetyltä tulos.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.