perjantai 20. heinäkuuta 2018

Väliaikaista


Oli ajatus mennä heti aamusta keräämään viinimarjoja, mutta enpä mennyt. Ulkona satoi tasaisen varmasti. Outo tunkkainen kuuman pölyn haju on vallitseva. Kylmä ei ole, eikä tuule. On sopivan lämmintä, kun kaikki ikkunat on auki.


Ennusteen mukaan sadetta näyttäisi riittävän koko päiväksi ja huomiseksikin. Huonompi homma on yöksi luvatuta ukkoset. Jää nukkuminen, jos jyrisee ja salamoi. Koirapojassa on vähän huonoja puolia, mutta yksi on tuo äänikammo. Minusta olisi kiva ihastella kunnon myräkkää, mutta ei siinä paljon ihastella, kun saa pelätä, että selviääkö koira hengissä paniikistaan.


Tänään on rahapäivä eli eläke tulee. Taidan tehdä possut ja mennä käyttämään rahat pois, täydennystä välttämättömiin ja jotain joutavaa. Välttämätön on jotain peruselintarvikkeita, lääkkeitä ja jotain kutisevalle naamalle. Joutavaa on sitten kaikenlaista, mutta yritän pysyä kohtuudessa. Tilasin pari uutta postcrososoitetta ja täytyy täydentää kortti- ja postimerkkivarastoa. Yritän aina laittaa sellaisia kortteja, mitä ihmiset toivovat. Onneksi toiveet ovat yleensä suht helppoja toteuttaa. Jokainen kyllä kiltisti lopettaa toivelistansa siihen, että kaikki kortit kelpaavat, mutta mukavampi on postittaa jotain, joka ehkä oikeasti ilahduttaa.

Pitäisi kyllä mennä kuntosalillekin. Omituisesti on alkanut oikea polvi ja vasen lonkka kiukuttelemaan. Uskon vahvasti, että liikunta on se lääke kaikkiin nivel-lihas-jännevaivoihin. Mutta ehkä nyt ensin hoidan nuo häiritsevät eurot pois tililtä ja kipitän huomenna heti aamusta kipeyttämään kroppaani entisestään.

Koirapoika toi lyttyyn purrun  vessapaperihylsyn tuohon viereen. Lienee vihje, että aktivointia kaivataan. Hyötykäytän kaikki pikkupakkaukset, vessapaprein hylsyt ja laatikot tunkemalla niihin namupaloja ja antamalla ne Koirapojalle askarreltavaksi. Viilenevä sää on selvästi saanut aktiivisuuden lisääntymään.
Nyt vähän mietiskelyä, että tekiskö tänään jotain vai jättäiskä kaiken huomiseen. Mietiskellessä voin kyllä sukkaa neuloa.

4 kommenttia:

  1. Meillä päin ei ole vielä sadetta näkynyt, mutta saisi kyllä sataa ropsauttaa:) On pihat niin kuivat vaikka kuinka kastelisi! Kyllä se rahapäivä on mukava päivä kuukaudessa, tuo kohtuudessa pysyminen on välillä hankalaa kun tuntuu että kauppaan mennessä tulee kaikkea ihanaa vastaan. Sen olen kyllä huomannut että koskaan työpäivän jälkeen ei kannattaisi mennä nälkäisenä kauppaan:) Mukava kun on vähän viileämpi niin turkillisten kavereidenkin on leppoisampi olla:) Aurinkoista kesäpäivää💕🌞

    VastaaPoista
  2. Meillä satoi oikein kunnolla yöllä. Nyt tihkuttaa. Ihanan viileä oli yöllä nukkua, kun avasimme makkarin parvekkeen oven. Ihanaa, kun nyt ei ole niin kuuma. Lähdemme puolilta päivin ajelemaan Punkaharjulle.
    Pidä ostoksilla Konmaritus mielessäsi. Auttaisiko se?

    VastaaPoista
  3. Voi miten toivoisin sadetta! Voisit lainata vähän tännekin:) Täällä on rutikuivaa... Helteellä ei oikein luista mikään, tosin eilen ja toissapäivänä ahkeroin tämänkin edestä. Hullua huhkia helteessä. Koirapojalle terveisiä ♥

    VastaaPoista
  4. Minun on kyllä helppo pysyä kohtuudessa ostellessa. Eurot riittää nippa nappa välttämättömiin esim. kortteihin ja postimerkkeihin. Naamajututkin maksoi liikaa vaikka en kallista ostanut. Ja taitaa olla, että nekin meni pieleen.
    Meillä satoi reippaasti tänäänkin aamulla ja viime yönäkin. Mutta ei se kuumuuteen auta. Nyt on vain kuumaa ja kosteampaa. Mutta eipähän palele :D Tuo naama on kyllä heikossa hapessa auringon, hikoilun ja kuumuuden takia.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.