lauantai 7. heinäkuuta 2018

Viipalekuvaus


On se outoa, etten saa tuota rahatalouttani oordninkiin. Kuukausi toisensa jälkeen menee miinukselle. Ruokaa voisin ostaa vähemmän ja halvempaa vaikka keskimääräistä vähemmän siihen nytkin käytän. Pakollisille menoille en voi mitään. Pakottomissa pitänee ruveta entistä niuhommaksi. Viime kuussa innostuin palakaupassa. Innostumista pitää välttää.



Kesä kuluu vinhaa vauhtia. Aika ylipäänsä porhaltaa eteenpäin niin, ettei perässä pysy. Retkisäitäkin olisi, kun vain ulos menisi. Jotenkin on ote irronnut, jos sitä nyt on ollutkaan.


Paree pysytellä poissa linjoilta valittamasta.


Voisin suunnata uusille poluille, mutta lähden vain kuntosalille. Onhan sekin lähtemistä.


Palaan vasta, kun on jotain mukavaa kerrottavaa, kun olen raivannut tien läpi ankeiden ajatusten.

7 kommenttia:

  1. Kaikkia sinun juttujasi luen mielelläni, oli ne sitten mukavia tai ankeita.
    Aurinkoista viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
  2. Sama vaiva raha-asioissa. Erityisen ärsyttävää, kun ois lomaa, mutta lomabudjetti on jo käytetty. Siinä yks syy Possun ahkeraan lukemiseen. Sitä voi sentään harrastaa ilmaiseksi. Myös moniin taidenäyttelyihin pääsee ilmaiseksi. ja luontopoluille, jos ei tartte mennä autolla.

    VastaaPoista
  3. Kirjoitin juuri pitkän kommentin, joka katosi. Nyt lyhyesti ja ytimekkäästi vain yhteenveto:
    Ylös, ulos ja retkelle kirjastoon, kasvimaalle ja metsään, ei kauppoihin (fyysisiin tai nettisellaisiin), äläkä lue mitään mainoksia, niin rahaa säästyy :D

    VastaaPoista
  4. Kiitos ikuisesti positiivinen Susanna.
    Kaikkea ilmaista on ja lähes ilman rahaakin pärjää, mutta joskus tekee mieli voita leivälle ;)

    VastaaPoista
  5. Joo, talous on se realiteetti mikä pitää huomioida, ihan kaikessa. Itse tuumin, jälleen kerran, että hyödynnän kaappini sisältöä erilaisiin projekteihin. Siis se on tavoite... Onneksi Koirapoika vie Sinua seikkailuihin! Me luemme niitä mielellämme, ei anneta ankeiden ajatusten kaataa.

    VastaaPoista
  6. Hienot on kuvat, se on kyllä tuo luonto aika mukava apu jos haluaa mieltä piristää:) Kaunista kesää, toivotaan että miinuskuukausien jälkeen tulisi plussakuukausi...edes joskus♥

    VastaaPoista
  7. Minullakin löytyy kaapeista kaikenlaista :) Ja niitä pluskuukausia tai edes nollakuukausia tulee väkisin siinä vaiheessa, kun kaikki porsaanreiät on tukittu.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.