lauantai 14. joulukuuta 2019

Lauantaiaamun huumaa

Olen ollut kultturelli ja unet on jääneet vähiin. Alkaa myös väsyttää tuo purkaminen. Kuvittelen joululahjoiksi sukkia neulovani, mutta purkaminen tuntuu olevan pääasia. Pitäisi keskittyä enemmän. Tänään on ompelupäivä. Star Wars lähestyy ja pukeutuminen vaatii huomiota.
---
Onneksi sataa. Sopii tunnelmaan. Minulla silmissä leijuu roskia ja salamoita. Lasiainen siellä kutistuu. Ei hätää, jos verkkokalvo pysyy paikallaan, mutta ikäväähän tämä on ja vähän stressaakin vaikka en yleensä ota turhia murheita.
---
Sitä kulttuuria:


Pieni merenneito oli kaikkien kehujen arvoinen.


Hexitkin oli hieno. Aika paljon uutta ja vähemmän soitettua. Hyvä bändi ja Hectorin ääni toimii edelleen. Ehkä olisi voinut olle enemmän niitä ikuisuuskappaleita.

Ja joulukalenterit vielä Ikävästi tyhjenee tuo vaihtokassi. Tätä vois jatkaa loputtomiin. On niin kiva availla luukkuja.

Luukku 13



Muistikirja. Ehkä otan tämän käyttöön heti eli vuodenvaihteessa, kun alkaa uusi vuosikymmen ja on aika aloittaa pitkästä aikaa päiväkirja.


Misanjalta mittanauha.

Luukku 14



Vaihdossa kiva tuunattu pahvirasia, jonka sisällä oli hieno norsu. Joku tuntee minut.


Misanjalta kaunista lankaa.

4 kommenttia:

  1. Lääkäriin, jos silmissä salamoita näkyy!! Verkkokalvo voi oikeesti irrota. T. Possu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lääkärissä käyty, kahdellakin, terveyskeskuksessa ja pikalähetteellä silmäpolilla, jossa kyllä tarkkaan tutkittiin. Kiinni on toistaiseksi. Kontrolli ensi vuoden puolella.

      Poista
  2. Niin mukavia luukkuja kalenterissa. Järjestetäänkö kulttuuritapahtuma eli teatteri yhdessä ja suunnitellaan aiheeseen sopiva paketti? Kysyy onnellisena luukujaan availeva... Annetaan vuoden kuitenkin vaihtua ensin...

    VastaaPoista
  3. Olisihan se kivaa kultturoida yhdessäkin.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.