lauantai 7. joulukuuta 2019

Sade, huuhdo ikkunani maailmaan


Sen aamun vielä muistan, aamun sateisen
Kun heräsin mä tähän tyhjään huoneeseen
Hiljaa nousin, hiljaa verhot huoneen avasin
Sade harmaa koristeli ikkunaa
Jotenkin se lohdutti mua soitollaan
Huone takanani kuiski hiljaa muistojaan
Niitä jotka satuttaa
---
Tosin en pidä verhoja ikkunoiden edessä, kun haluan katsella taivasta, eikä ole edes mitään satuttavia muistoja mielessä.  Mutta sitkeästi sataa vettä.

Joulukalenterit Luukku 6:


Punaisia sydämiä ledkynttilöillä. Kivaa, kun en kykene enää nykyisin polttamaan oikeita kynttilöitä. Katku ärsyttää silmiä ja keuhkoja.


Ihanan väristä lankaa.

Luukku 7:


Viinipullon korkki ledvalolla ja tupsupipo korkin päälle. Täytyy heti ensi tilassa käydä ostamassa pullo ja tyhjentää se.


Pieni pullea kerä ja sakset.


Joulupukki oli käväissyt etelässä ja laittanut paketin postin kuljetettavaksi. Posti toi sen minulle. Epäluuloinen on pukki, kun oli erikseen kirjoittanut, että saa avata vasta aattona. Enhän minä mitään availe ennen aikojaan.

4 kommenttia:

  1. kaunis runo. tykkään sateesta ja sen luomasta tunnelmasta, mut liika on liikaa, ja varsinkin joulukuussa, kun odotan jo kovin lunta ja valkoista joulua...

    VastaaPoista
  2. Sateista on meilläkin eli hyvä ilma neuloa! Kiireellinen projekti puikoilla. Onneksi sunnuntaiksi on toivoa kuivasta kelistä. Onpa somat lahjat.

    VastaaPoista
  3. Kaunis runo <3 Sadetta on riittänyt täälläkin, mutta sateellakin voi ulkoilla, se on lähinnä pukeutumiskysymys ja kummasti piristää. Mutta on sateella mukava myös vain kotostella neuleen parissa :) Mukavaa päivää!

    VastaaPoista
  4. Ihana tuo pullon tupsulakki ja aikomuskin oli hauska, luulin ihan että lahjoittaisit sen:) Minä kärryyttelen kynttilöitä sisällä ja ulkona, ilmankos olenkin henkilaitana koko ajan ja nyt jauhonpölyt vielä päälle niin ... no sumutusta naamaan ja nappia huuleen niin eiköhän tässä taas rymytä hetki. Nythän suositellaankin ettei kynttilöidä saisi poltella niin paljon, tulisijoista puhumattakaan, joten siinä mielessä led-kynttilät puollustavat paikkaansa. Mukavaa joulunodotusta, luulen että ehdit kutasta jotakin nättiä ihanista langoista vielä pukinkonttiin:)

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.