torstai 26. joulukuuta 2019

Tapanin ajelut


taitavat jäädä väliin. Eikä ehkä tapanin kävelyitäkään ole paljon. Yksi aukkapari, jonka piti valmistua jouluksi on vielä kesken. Yritän sen tänään tehdä, jotta huomenna voisin aloittaa joulusiivouksen. Sellaista käsitettä kuin uudenvuodensiivous ei taida olla sanakirjassa.
---
Joulu meni perinteisesti eli syötiin, jaettiin lahjat ja palattiin kotiin. Koirapoikaa en siihen hässäkkään ottanut mukaan, mutta eilen käytiin vielä illlalla syömässä rääppeitä ja sinne otin Koirapojankin. Intoutui sitten oikein leikkimään borderin kanssa.



Suvun aattobileet oli hyvissä ajoin iltapäivällä, joten illalla oli aikaa rentoutua kotona kaikesta hässäkästä ja avata paketteja. Tilasin mustana perjantaiana dermosililta itselleni joululahjan. Oli ihan hintansa väärti. Normikokoisia ja käyttökelpoisia juttuja.


Misanjan käsinvärjätytkin kaivoin pusseistaan. Misanjalta tuli lankaa yhteensä 375 g, joten saa siitä jokuset sukat.


Avasin myös postipukin tuomat paketit. Tähän lukupäiväkirjaan ihastuin kovin. Tähän mahtuu peräti 90 luettua kirjaa lyhyine arvosteluineen. Otan käyttöön heti ensi vuonna. Lämmin kiitos Possu.



Sitten oli pakettipino, josta löytyi kolme leffaa ja kolme kirjaa, kaikki sellaisia, joita en omista enkä ole nähnyt tia lukenut. Miten joku voi tietää niin hyvin, mitä minulta puuttuu. Kiitos Sus'.

8 kommenttia:

  1. Upeita lahjoja olet saanut!

    Ei täälläkään ajella Tapanina. Istutaan sohvalla, syödään suklaata ja katsotaan leffoja, oikein mukavaa.

    VastaaPoista
  2. Lahjat runsaat,ihanat:)....mieluisat;)
    Mukava ja leppoisa joulu... Sinulla ja Koirapojalla;)
    Mukavaa jouluviikkoa!

    VastaaPoista
  3. Possu on ajellut Joulun joka päivänä... ;D

    VastaaPoista
  4. Ei mitään ajeluja sohvallakaan ole tehty! Yritetään viikonloppuna päästä kylään. Kirja ja neule ovat viihdyttäneet meitä. Kivoja lahjoja, oikein osuvia.

    VastaaPoista
  5. Tuo Stalinin lapset oli se alkuperäinen lahja mut sen postittaminen olisi ollut kalliimpaa kuin paketin joten lisäilin sinne fiilispohjalta vähän tavaraa, tuo riddickin aikakirja on visuaalisesti ehkä paras koskaan näkemäni toimintascifi....nautiskele=)

    Itselleni ostin joululahjaksi Ken Folletin Maailma ilman loppua, aloitin eilen ja kakssataa sivua meni hutkauksessa, jäi vielä 877 eli varsinainen tiiliskivi!! Mut ihana!!! Jihuu!!

    Hyvää uutta vuotta!

    VastaaPoista
  6. Tuon peter franzenin elokuvan olen nähnyt, tuli telkkaristakin joku vuosi,varmaan vaikuttava kirja tuo stalinin lapset kirja.

    VastaaPoista
  7. mukavia lahjoja olet saanut, niistä riittää iloa pitkäksi aikaan. meil tehdään perinteinen Tapaniajelu ain kaupunkiin leffateatterille esikoisen syntymäpäivän merkeissä. päivänsankari valitsi katsottavaksi viimeisen Star warsin...

    VastaaPoista
  8. Täytyy syventyä kirjoihin ja leffoihin, kunhan tästä hässäkästä selvitään.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.