maanantai 22. maaliskuuta 2021

KAL = knit along

 

Minusta nuo yhteisneulonnat on kivoja, etenkin nämä mysteerit, joissa lopputuloksen tietää vasta lopussa. Sen verran olen neulonut, etteivät ohjeet tuota ongelmia, ei edes tämä huivi. Tarkkuutta toki vaatii, jos haluaa aivan ohjeenmukaisen. Ja huivissa alkaa olla melkoisesti silmukoita eli aikaa menee. Vaikka neulon yksin, katselen kyllä mielelläni muiden postaamia kuvia ja lueskelen välillä mielipiteitäkin. Ne mielipiteet on joskus outoja kuten somessa kuuluukin. Joku jaksaa valittaa, haukkua suunnittelijaa, suunnitelmaa, kaikkea. Yleensä osallistujat on näissä mukavia, aina valmiita auttamaan, jos jollakin on ongelmia. Se on hienoa. Eikä tietenkään jokainen voi kaikesta tykätä. Mutta jos ei tykkää, miksei vois vain jättää tekemättä. Ihan vapaaehtoisestihan jokainen näihin kait osallistuu. Että, onko pakko avautua. Ilmeisesti on. Olihan minunkin nyt.

Sunnuntaikuvan otin eilen, en vain viitsinyt avata konetta. Laiska olo. Mutta menen tästä siivoamaan kirjahyllyä, pölyjä pois, kirjoja järjestykseen. Nyt on pakko laittaa osa kahteen riviin hyllyille. Parhaat jätän tietenkin ihan omiin hyllyihinsä. Niistä parhaista täyttyy olohuone. Makkarissa on muille tilaa.

Olen varautunut paaston lopetukseen. Vajaa kaksi viikkoa enää.

9 kommenttia:

  1. Hieno huivi todellakin!
    Paras kuva tuo paaston loppua odottelevaista punkkupulloista..:)

    VastaaPoista
  2. Minä voisin tänään marmattaa, kuinka julkinen Facebook-sivu on kesken huivin muuttunut yksityiseksi! Grrr. En ole Facessa enkä aio luoda profiilia. Toivottavasti saavat täpät kohdalleen ja ohjeen jatkumaan. T Saukkis, joka myös ihmettelee niitä ohjeen/suunnittelijan ym moittijoita, vapaaehtoista tämä kuitenkin on, ja ohje on meille ilmainen.

    VastaaPoista
  3. Kaunis punainen huivi, kannatti osallistua KAL-mysteeriin, saat kevääksi hyvän asusteen.

    VastaaPoista
  4. Upea huivi tuloillaan! 😍 Mistä langasta neulot?

    VastaaPoista
  5. Huivilankana HjerteGarn Blend bamboo, 70 % bambua 30 % puuvillaa eli pehmeää, jotta minäkin voin käyttää. Puikot 2puoli, jottei tule liian harvaa.

    VastaaPoista
  6. Samaa olen miettinyt huiviKALista. Olisivat hiljaa ja pakkoko on tehdä. Minusta on ollut kiva tehdä ja lopettelen tuossa kesken pitsin. En siksi, etten tykkäisi, vaan lanka loppuu. Olen tässä samalla järjestellyt lankapiilojani ja löysin kaikenlaista, jota en edes muista! Löysin soijalankaa ja tiesin aloittaessani, ettei riitä. On ihanan pehmeää. Saan senkin langan pois ja kai se huivi jollekin kelpaa.
    No se siitä munhuivista, mutta sun huivi on kaunis. Mietin , että varmaan teen samalla ohjeella toisenkin huivin joskus varastolangoistani.

    VastaaPoista
  7. Kiva väri sinulla huivissa. Aurinko paistaa ulkona ja siitä sain sykäyksen kevätsiivousajatukseen. Vielä ei ole edennyt sen enempää kuin, että kaupasta tarttui mukaan uusi pölyhuisku. Ehkä kohta.

    VastaaPoista
  8. Hiihih, tähän hymyilevä hymiö :)) tuosta paaston päättymiseväistä.
    Olen monta vuotta ihmetellyt näitä KAL- ym yhteisjuttuja, en ole mihinkään osallistunyt, kun ei ole mitään facea, eikä instaa. Mutta ihan tällä viikolla tai lähiaikoina jostain lenden sivuilta luin mutä se Kal tarkoittaa...:D Olen kalkkis!!!
    Kaikki kunnia ohjeiden tekijöille ja jakajille! Upean huivin olet tehnyt!

    Ite en nyt tarvitse neuleita, enkä aina viiti tehä kirpputorille vietäväksi.
    Aattelin taas siivota täälläkin, kunhan ensin katson mitä tänne blogimaailmaan kuuluu :))

    VastaaPoista
  9. Pitäähän sitä varustautua pitkän paaston päättymiseen.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.