maanantai 6. toukokuuta 2024

Ei löydy otetta,

 

ei peruselämään, ei bloggailuun. Mutta aika sentään kuluu, päivät vaihtuvat ja kuukaudetkin.


Fizban elää ensimmäistä kevättään täysin rinnoin. Aloitti myös koulunkäynnin. Eka tunnilla oppi, että naksutin tarkoittaa namua.


Kiltisti raahaa minut aamuvarhain ulos ja pitää muutenkin elämän syrjässä kiinni.


Jotain ystäviä olen häiriköinyt, punkkua nauttinut ja yhdessä näyttelyssä käynyt. Oli ankea, epäselvä ja outo. Meniköhän liian kultturelliksi, jotta olisin ymmärtänyt. Mutta voinpahan sanoa, että tämänkin olen nähnyt. Nyt pitäisi mennä Fizbanin kanssa metroilemaan, shoppailemaan, jos jaksais...

10 kommenttia:

  1. Kävin myös katsomassa tuon Moriyaman näyttelyn. Oli liian laaja, pää ei ottanut vastaan niin paljon kuvia. Joitakin mieluisia oli joukossa, niin kuin tuo kuvan vaaleanpunainen talo.

    Päivät kuluvat, kuukaudet vaihtuvat, mutta tätiäni lainaten, olo on kuin tapetulla madolla. Talvi oli liian pitkä, kestää kauan, että pääsee eroon kohmeesta.

    VastaaPoista
  2. Hyvä, että Fizban vie sinut ulos. Kyllä kesän tulo antaa sinulle uutta voimaa ja virtaa.

    VastaaPoista
  3. Fizbanilla on tärkeä tehtävä, sinun ulkoiluttaminen. Eiköhän kesän lämpö aikanaan anna sinullekin lisää virtaa. Hyvää kesän odotusta!

    VastaaPoista
  4. Koira keväällä valkovuokkojen keskellä - iloinen asia 🐕

    VastaaPoista
  5. Niipä, se on kevät toisille tuollaista outoa aikaa ja toisille piristävää. Hyvä kun on tuo Fizban sua piristämässä.
    Musta tuntuu kuin oisin saanut taas valon myötä piristysruiskeen, herään aikaisin ja kävelykin maistuu paremmin. Museoita nyt pitää koluta ahkerasti, kun museokortti vetää viimeistä kuukautta. Jos ei viiti uusia sitten, saa nähä ehtiskö tässä Helsingin museoissakin käydä.

    VastaaPoista
  6. Fizban on ihana liikuttaja. Joskus on kieltämättä olo, ettei ole tarpeeksi kylddyrelli johonkin kulttuuritapahtumaan. Katsoimme pojan kanssa Huomenna hän tulee -näytelmän, ja olimme sitä mieltä, että olemmepa nyt sitten nähneet tämän 1900-luvun parhaaksi näytelmäksi arvioidun teoksen. Oli liian kummallinen meille. T Saukkis

    VastaaPoista
  7. Ihana, että sinulla on Fizban ❤️ Joskus on voimia vähemmän ja silloin on syytä hidastaa. Toivotaan, että alkava kesä toisi virtaa ja voimaa 💪

    VastaaPoista
  8. Ihana "Raahaaja" sinulla, kiltti ja huolehtiva emäntänsä liikuttamisesta!! Auringonsäteitä eloon ja oloon!

    VastaaPoista
  9. Kiitos teille kaikille, jotka jaksatte käydä täällä. Jonain päivänä tulen taas vastavierailulle. Jos ei kesä, niin syksy minua aina piristää.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.