perjantai 16. helmikuuta 2018

Eilen


Eilen oli kaunis talvipäivä. Olisi ollut hyvä ulkoilupäivä, mutta aika pitkälle vietin aikaa sisätiloissa.


Kävin olemassa se miljoonas, joka näki uuden tuntemattoman. Oli meitä siellä joku muukin, mutta ei kaikki lipun varanneet olleet kuitenkaan saapuneet paikalle. Heidän menetyksensä. On kyllä uskomattoman hieno elokuva. Loistavia näyttelijäsuorituksia, kaikki, ei yhtään alisuoriutujaa vaikka jotkut tietenkin loistivat muita enemmän. Loistava ohjaus ja kuvaus, vangitseva. Olen ihan myyty. Tätä voin suositella jokaiselle.

Tämähän oli ilmaisnäytös, jonka Vesa Keskinen oli Aku Hirviniemen vinkistä järjestänyt Tennispalatsin scapesaliin. Paikalla oli ohjaaja ja näyttelujöitä ja tietenkin Keskinen sekä Tarja Halonen, joka piti puheen.

6 kommenttia:

  1. Kai se on mentävä ihan teatteriin katsomaan, tuntuu vaan siltä että jaksaako kolmea tuntia putkeen? Nuuskaa on ainakin hankittava kun tupakoitsija olen ettei niksat pilaa kokemusta. Taidan odottaa dvd-tä. Hmmm. Däämn vaikea päätös, tahdon olla osa joukoa tällä kertaa vaan...

    VastaaPoista
  2. On niin hyvä, ettei aikaa huomaa. Hetkeäkään en miettinyt, loppuuko tämä joskus. Imaisi mukaansa. Suosittelen teatteria.

    VastaaPoista
  3. Vanhin poikani oli kanssasi samassa näytöksessä. Toi äidille näytille Halosen ja Keskisen puheet, siis oli kuvannut ne kännykällään.

    VastaaPoista
  4. Siellä oli niin paljon porukkaa, etten huomannut ;)

    VastaaPoista
  5. Niinpä niin! Onkohan tuossa pojassa (26 v.) niin paljon minun näköä, että olisit tunnistanut?

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.