torstai 1. helmikuuta 2018

Koirapojan ilma


Koirapojan mielestä oli todella loistava sää tuolla tuiskussa. Osittain tietysti sen takia, että annoin sen olla vapaana melkein koko lenkin. Näppärästi ajattelin, ettei tuolla kukaan muu ole liikkeellä. Minäkin taidan pysytellä sisällä. Kävin eilen vihdoin sen puolen vuoden kuntosalikortin ostamassa. Ei hirveän kallis, n. 23 €/kk, kun ottaa huomioon, että kuntosalin lisäksi saa uidakin. Eilen siis vedin kuntosalikeikan ja uin sen 1½ kilometriä. Ajattelin mennä tänäänkin, mutta käytän tuota säätä tekosyynä, enkä mene. Sillä, että koko kroppa on jumissa, ei tietenkään ole asian kanssa mitään tekemistä. Harmi, etten huomennakaan pääse, kun julkiset ei liiku.

Sain viime yönä taas yhden valokuvakirjan valmiiksi, mummotettavan synttäreille. Nyt voin hetken huokaista ja syventyä vaikka tuohon espanjaan, jossa koko ajan meinaan jäädä jälkeen. Se on sellainen nopeatahtinen kurssi ja kun syksy jäi ihan häneksi, niin olen jo valmiiksi hukassa. Ja nyt taas vain höpöttelen, jottei tarttis ryhtyä toimeen.

2 kommenttia:

  1. Meillä on tupruttanut tänään koko päivän lunta. Pikkukoirat olivat hukkua lumeen jo aamulenkillään. Avustajani teki jo kerran lumityöt. Kun hän lähti äsken kotiin, saimme hädintuskin ulko- oven auki, kun kuistilla oli jo taas niin paljon lunta.

    VastaaPoista
  2. Lunta tuli kyllä ihan kiitettävästi :)

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.