perjantai 16. helmikuuta 2018

Sukkamme edistyvät


Joudun soveltamaan toiveitanne, kun ei minulla kaikkia värejä noissa langanlopuissa ole, mutta yritän kuitenkin. Ja nyt sitten jatkon kannalta tarvitaan taas

1. taustaväri
2. kuvioväri
3. kuvio

Minä sitten valitsen ehdotuksista jonkin tai turvaudun johonkin aiempaan ehdotukseen. Ja vihjeeksi sanon, että nyt ei ole tarkoitus luoda mitään siistiä ja tasapainoista vaan hullua ja sekavaa.

Tänään vietin aikaa mummotettavien kanssa Ateneumissa. Kivan etsintäleikin olivat kehittäneet lapsia varten. Molemmat jaksoivat innostua. Mutta oltiin me kaikki sitten uupuneita.

ps. Tuli mieleen asia, joka on pitänyt jo aiemmin kertoa. Minähän mieluusti esitän vähän boheemia taiteilijasielua ja usein onnistun sujuvasti hämäämäänkin kanssakulkijoita. Oikeasti olen varovainen keskitien kulkija. Tämä korostuu yhden vanhemman ystäväni seurassa. Hän eksyilee koko ajan, kun lähtee vian kävelemään johonkin miettimättä, miten ja minne. Hän hyppää bussiin, joka näyttää olevan menossa sinnepäin, minne hän haluaisi. Jos hän näppäilee automaatille vahingossa väärän numeron, hän kokeilee kaikenlaisia numeroyhdistelmiä, kunnes automaatti nielaisee hänen korttinsa. Ihailen syvästi hänen huoletonta elämänasennettaan.

10 kommenttia:

  1. Musta, keltainen, salama.

    Ai että, taas jotain yhteistä!! Minähän esitän myös olevani niin vapaa runoilija, muusikko, kapinallinen mutta oikeasti olen konservatiivine,n muutosvastarintainen vanha pieru joka paheksuu kaikkien muiden outoutta ollen itse muka todella outo ja ihana. Villi ja vapaa,pyh, kaikki pitää sunnitella etukäteen ja tarkasti sekä varmistaa moneen kertaan, muka impulsiivinen. ;DDD

    VastaaPoista
  2. Ajattelin saaria, vihreitä kuusia ja olkoon avikka valkoinen tausta siis lunta.

    VastaaPoista
  3. Oi, onpa ihana! Nyt kun sain tahtoni läpi ja nuo rusetit, niin annan muille tilaa vähäksi aikaa :D

    Tuli tuosta sinun ystävästäsi ja bussilla kulkemisesta jostain syystä mieleen Minna Lindgrenin Ehtoolehto -trilogia: siinähän yksi kirjan päähenkilöistä ajelee raitiovaunulla pitkin pääkaupunkia katsellen kaupungin nähtävyyksiä ja rakennuksia.
    Itse asiassa haluaisin itsekin tehdä joskus niin...

    VastaaPoista
  4. Sukista on tulossa tosi kivan näköiset. Nyt ne vaativat mielestäni jotain abstraktimpaa: siksakkia, kolmioita, salmiakkikuviota... pohjaväriksi edelleen jotain hempeää, mutta kuvioväri voisi olla vaikka keltainen tai vihreä.

    VastaaPoista
  5. Ihanat sukat, ankkurit tuovat painoa noiden suloisten perhosten keveyden jälkeen. Kirjaimet? Nuotit? Laitatko jotakin tummaa väriä ja sitten vaaleaa ? Nyt on ilma ja vesi käytössä, onko maa seuraava kuten Saga ehdottaa? Onko puiden välissä Sus´ jälkineen? Tämä on jännittävää kuin Kalenteri ainakin!

    VastaaPoista
  6. Ihanat hempeän keväiset sukat tulossa. Tykkään!
    Ehdotan jatkoon polkadot- kuvioita, eli palloja tai pilkkuja. Mintunvihreä valkoisella pohjalla olis ihanan raikas.
    Mikäs näyttely Ateneumissa on nyt menossa? Siis sen vakinäyttelyn lisäksi.

    VastaaPoista
  7. Kaunista sukanvartta on puikoilla.
    Juu tuohon suuntaan ja kas' oikaisenpa tuosta niin jopa tulee pitkä kotimatka.
    Sukkelia puikkoja sekä mainiota talven loppua!

    VastaaPoista
  8. Kaikki: Kiitos vihjeistä. Kunhan ehdin, toteutan.
    Pöllö: Minäkin olen joskus tuota ratikka-ajelua harkinnut. Se olisi halpaa huvia, kun on aikaa kortilla.
    Susanna: Ateneumissa vetelee viimeisiään Von Wrightin veljekset ja Ankallisgalleria.
    Tarina: Ihanaa, kun olet käynyt. Oletko palannnut blogimaailmaan? Toivottavasti.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.