tiistai 27. helmikuuta 2018

Joka kuuseen kurkottaa...


...se joulua juhlii. Meidän ovenpielenkuusi on edelleen voimissaan. Kiva iltaisin, kun valot palaa. Veikkaisin, että kesäkukkien saapumiseen asti pysyy tuossa.


Käytiin eilen pitkällä lenkillä, kun lähdin kesken pois espanjan tunnilta. Liikaa on tällaiset viikot, kun on kolmena päivänä kurssia. Pitää tarkkaan harkita syksyllä, mitä aion harrastaa. Espanja kyllä kiehtoo, mutta olen auttamattomasti (tai autettavasti) jäänyt jälkeen. Sinnittelen kuitenkin edelleen mukana ja yritän vähän kotonakin läksyjä tehdä. Minun perfektionisti luonteella siihen vain menee enemmän aikaa kuin on. Onneksi nuo kirjoittajakurssien tehtävät tulevat ihan itsestään.

Täällä odotellaan niitä Siperian pakkasia. Nyt on taivas pilvessä ja ulkona ihan tyyntä, eikä pakkastakaan kuin 19. Taisivat vähän liioitella, säätieteilijät.

5 kommenttia:

  1. Mitenkäs se epsanja muuten sujui siellä lantsaroottella? Sujuvasti seikkailit sujuvasti paikallisten seassa markkinapaikoilla vai istuit puhumattomana ja sait maitokahvin sijaan lasin raakaa pontikkaa?

    Mitä tarkempia säämallinnuksia pystyvät tekemään sen saletimmin menevät pieleen. Tässä on vähän se huutaa sutta -ilmiö kun aina jää myrskyt vajaiksi tai kokonaan tulematta. Säätiede kun on parhaimmillaankin ennustamista ja tulevaisuuteen on hankala nähdä kun sitä ei vielä ole=)

    Kliffaa pakkaspäivää! (kliffaa hei...öö...mihinkä vuosikymmeneen pää pomppas?..;DD)

    VastaaPoista
  2. Säätieteilijät liiottelee aina. Ja Iltasanomat. "Talvisodan pakkaset" kuulostaa jo aika traagiselta. Onneksi ei kuitenkaan tartte nukkua korsussa.

    VastaaPoista
  3. Mulla oli tänään vähän liikaa ohjelmaa mun päälle. Aamulla klo 10 tuli avustajani töihin. Klo 13 alkoi Neuro- Porvoon hallituksen kokous. Klo 17 alkoi fysioterapia. Ajoin taksilla tukka putkellä paikasta toiseen. Kokouksesta jouduin lähtemään kesken pois, että ehdin ajoissa seuraavaan paikkaan. Matkalla piti hakea apteekista lääkkeet. Nyt särkee päätä...

    VastaaPoista
  4. Meilläkin on joulukuusi oven pielessä 😄. Tosin koristeet on raksittu pois. Siellä se ilahduttaa ja antaa suojaa lintulaudan linnuille. Tänä vuonna kuusesta on nautittu koko rahan edestä.

    VastaaPoista
  5. Kliffaa joo. Leche frio pelasti mummotettavien ateriat.
    Pakkasten ennustus sentään menettelee, mutta kesähelteiden pieleenmeno onkin jo eri juttu.
    Joulukuusi on talon aktiivisten ihmisten aikaansaannosta. Tämä on sellainen kerrostalo, jossa kaikki tuntee kaikki ja puolet osallistuu kaikkeen. Mutta saa täällä erakkonakin asua, kun niin tekee.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.