tiistai 6. helmikuuta 2018

Talvi


Oli tässä kauniita aurinkoisia pakkaspäiviäkin, mutta nyt tulee lisää lunta. Eilinen meni sisätiloissa ihan vain ikkunan läpi kaunista, valoisaa maailmaa ihaillen. Kävivät asentamassa mittarin, joka laittaa koko ajan tietoja johonkin kaupungin järjestelmään. Epäilyttävää. Isoveli valvoo. Lämpöä ja ilmankosteutta väittävät mittaavansa, mutta tosiasiassahan mittari tietenkin rekisteröi kaiken, ajatuksetkin. Niinpä ajattelin ajatella perusteellisesti elämäni läpi, koska kaikkihan ei ole ihan niin hyvin kuin voisi. Ryhdistän tuota turhan karsimista, siirrän sitä enemmän ajatuksen tasolta toteuttamiseen.


Sunnuntaina käytiin Apassionatassakin. Tyttäreni antoi taas joululahjaksi liput minulle, miniälleni ja kummitytöllensä eli vanhemmalle mummotettavalleni. Näytös oli vähän huonompi kuin viime vuonna, mutta komea tietenkin silti. Hienoja hevosia, uskomattomia ratsastajia, taitavia tanssijoita ja akrobaatteja.


Lempparini on kuitenkin  aina kyky ohjailla kokonaista laumaa vain eleillä ja sanoilla.

Nyt on kursseja, mummoilua, hierontaa ja toki sitä kuntosaliakin, kunhan osuu päivä, jolloin on aikaa. Mutta aloitan ensin sen ajattelun.

7 kommenttia:

  1. "Hyvin ajateltu on puoliksi tehty".
    Mukavaa päivää.

    VastaaPoista
  2. Ajattelu on hyvää ajanvietettä. Minusta tuntuu, että siihen minunkin aikani suurimmaksi osaksi nykyisin kuluu :D

    VastaaPoista
  3. Pitäisi muistaa varata ajattelemiselle aikaa.

    Apassionataan meno haaveissa, ehkä joskus sinne pääsenkin.

    VastaaPoista
  4. Onneks Possulla ei oo semmosta mittaria. Possu tykkää pitää ainakin makuuhuoneen vähän viileänä. Tässä joku viikko joku lämpötarkastaja kävi kans ilmaamassa kaikkien patterit. Joku oli valittanut kylmästä. Possun patterin oli käydessään vääntänyt täysille. Luuli varmaan, että Possu on se valittaja ja jätti vastauksen, että ei ihmekään, jos palelee, kun ollaan niin uusavuttomia, ettei osata ees patteria kuumemmalle vääntää. Nyt se on taas viileämmällä, mutta jos täälläki ois sellanen vakoilumittari, niin se tyyppihän kävis joka päivä vääntämässä Possun patterin ällökuumalle.

    VastaaPoista
  5. Hyvä, että varoitit! Ties kuka vakoilee minunkin ajatuksiani ja ihmettelee mitä tarkoittaa: oikein, nurin, nosta kaksi puikolle eteen työn taakse... Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty ja suunnitella aina voi. Toteutus voi olla sitten sopivaan aikaan, milloin siis itselle sopii! Onpa ihana lahja tuo yhdessä koettu hevostapahtuma. Elämykset ovat niitä lahjojen parhaimmistoa, neuleiden ohella tietysti.

    VastaaPoista
  6. Minä ajattelin just Lukupiirin edellistä kirjaa. Seita Vuorelan Lumi.
    Heräteltiin meidän Lukupiirin fb-ryhmä henkiin ja kirjoittelin sinne edellisestä kirjasta, siis en nyt luetusta Lumilapsesta, vaan sitä edellisestä. Katsotaan kommentoiko kukaan. Ajattelin siis jo kertaalleen ajateltuja ajatuksia. Aika tylsää siis, vai mitä?

    VastaaPoista
  7. Kaikki ajattelu on luovaa toimintaa.
    Possulle: Mittarin laittaja kysyi, onko makkari tarkoituksella viileämpi. Kun sanoin, että joo, totesi vain, että hyvä.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.