tiistai 17. syyskuuta 2019

Keräily - tuo jokaisen hamsterin unelma


Lehdessä oli jonkun peltirasiakokoelma. Kauniita. Pitäiskö? Lehdessä oli lisää kuvia keräilijän kodista. Hyllyjä, hyllyjä, hyllyjä. Tavaraa kaikenlaista joka paikka täynnä. Ei kiitos. Joskus noita norsujanikin katselen sillä silmällä - mutta olkoot - ja nuo kissapullot myös ylähyllyllä, jossa eivät häiritse - paitsi, kun tulee siivousvimma. Onneksi siivousvimma pysyttelee enimmäkseen poissa.
---
Kaikkea kertyy ihmisen elämään, mutta Koirapoika tuli sanomaan, että aamupissalle vois mennä, joten menen keräämään kilometrejä.

9 kommenttia:

  1. Upea pullorivistö... mä kerään muumimukeja.
    Kilometrien kerääminen onkin terveellinen harrastus.

    VastaaPoista
  2. Aina sitä jotain kerää. Tosiaan siivotessa ei kyllä jaksaisi isoa määrää tavaraa siirrellä.

    VastaaPoista
  3. Minulta löytynee yksi tuollainen kissapullo. Se on varmaan 10 vuotta vanha ja viini siellä sisällä on varmaan etikoitunut. Mitä tuhlaista 🙈.

    Muumimukeja taidan keräillä, ehkä 😄.

    VastaaPoista
  4. Minullekkin on kertynyt kissapulloja.Kultaista ja hopeista pulloa en ole ennen nähnytkään,ovat kyllä kauniita.Mistähän noita sais?

    VastaaPoista
  5. Hieno rivi kissapulloja. Minä keräilen Toikan lasilinnuista käkiä, kokoelmani on täydellinen. Niitä on kaksi :) Kilometrejä pitäisi kyllä alkaa keräämään enemmän. T: Saukkis

    VastaaPoista
  6. Kauniita kissa-pulloja!
    ...ja ihan huippu tuo kilometrien kerääminen....:)
    ..pitäis kait....?? minunkin:=
    Minä kerään pullonkorkkeja/sipulipusseja,kaikkia ??mistä voi tehdä jotain:))
    Kankaita,lehtileikkeleitä( pikku-likasta lähtien),ja kerään iloisia ,onnellisia päiviä;) ...varalle..jos tummat pilvet lähestyy...
    Kiitos!
    Ihana tarina:))

    VastaaPoista
  7. Kilometrien kerääminen on kyllä varmaan se paras keräilyharrastus. Kokemusten keräily olisi myös hyvä harrastus.
    Minä taidan vain keräillä lankoja komeroihin, kun en enää ehdi tekemään niistä mitään, mutta silti on pakko ostaa, kun jossain on jotain kivaa lankaa halvalla.

    VastaaPoista
  8. Minä en ainakaan myönnä keräileväni mitään. Kumasti tässä talossa on silti tosi paljon tavaraa. Asuuhan täällä muitakin, kuin minä. Ehkäpä noi romut on kanssa- asujien tänne tuomia. Minä pyrin kantamaan tavaraa toiseen suuntaan, eli ulos talosta.

    VastaaPoista
  9. Minulta puuttuu se eka vihreä. Sain ensimmäisen pullon viiskytvuotislahjaksi eli yli viistoista vuotta sitten. Kaikki ovat täysiä, koska en juo valkoviiniä. Nuo hopeinen ja kultainen on Tallinnasta joskus ostettu.
    Saukkiksella on hyvin rajattu keräilykohde :)

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.