torstai 12. syyskuuta 2019

Oli synkkä ja myrskyinen yö


Ukkosti ja Koirapoika panikoi. Onneksi ukkonen meni pian ohi. Onneksi olin mennyt nukkumaan ennen kymmentä. On nimittäin takana lyhyempiä öitä ja mattopyykille piti ehtiä seitsemäksi. Mutta kaikki on nyt hoidettu, eikä väsymyskään ole kohtuuton.


Aika on mennyt taas kaikenlaiseen. Kurssit ovat alkaneet ja näin lukukauden alussahan sitä yrittää panostaa kotitehtäviinkin. Espanjan aloitin siis alkeista, mutta parasta tehdä läksyt silti kiltisti, sillä pianhan olen taas pudonnut kärryiltä, jos en yhtään panosta. Pari uutta kirjoittajakurssia ja yksi vanha ja kaikista kotitehtäviä, eikä mitään kirjoitusintoa. Mutta sisulla ja sitkeydellä.


Lomakuvakirjan pusersin valmiiksi. Siinä riittikin puuhaa, kun niitä kuvia oli taas ylenmäärin. Mutta lopputulokseen olin tyytyväinen. Katsotaan, muuttuuko mieli, kunhan posti tuo valmiit tuotokset.


Yhden kirjan posti jo toi. Kiitos Sus'. Otan luettavaksi, kunhan tästä ehdin. Kaunis kansi ainakin on.


Kävelty on paljon säässä kuin säässä. Pari pientä herkkutattiakin on tullut vastaan. Pitäisi mennä sieneen ihan tosissaan, mutta ei tänään. Tänään on suursiivouspäivä. Olisko helpompi, jos siivoaisi vähän silloin tällöin, eikä päästäisi kaaosta valloilleen?


Pihlajanmarjoja voisi kerätä.myös joskus ja kasvimaakin vaatisi huomiota. Taidan keskittyä katsomaan telkkaria.
---
Ja vielä jokunen kaunis taivaskuva iloksenne.



8 kommenttia:

  1. Ressu -koira aina istuu koppinsa katolla kirjoituskoneensa kanssa ja kirjoittaa nuo sanat "Oli synkkä ja myrskyinen yö..."
    AM "nauroi" Krapuni jälkeen, että ehkä minäkin joskus ;)

    Meilläkin oli toissa yönä kuulemma ukkostanut oikein kunnolla, niin että AM oli noussut ylös ja irrottanut kummankin koneen muuntajat pistorasioistaan. Minä en kuullut mitään... Kysyinkin, että oliko hän ihan varma, että se oli ukkonen enkä minä - mutta koska oli salamoinutkin niin kovasti, niin oli päätynyt ukkosvaihtoehtoon.
    Koirapoikaa käy surku ukkoskelit :( Rapsutuksia ja silityksiä <3

    Upeita taivaskuvia sulla taas; tuulista ja harmaata meillä täällä kaupungissa :( Katsotaan miltä näyttää maalla kun päästään sinne.

    VastaaPoista
  2. Syksy ja sateet ovat saapuneet, mutta niin sitä voi keksittyä ihaniin harrastuksiin. Minulla on lämmikettä puikoilla ja suunnitelmissa ehtiä joskus kirjastoon lukemista hakemaan. Sinulla on hyviä valintoja, kuten rentoutuminen kaiken suorittamisen ohessa. Rapsutuksia myös meiltä Koirapojalle!

    VastaaPoista
  3. voi Koirapoikaa, en minäkään tykkää yhtään ukkosesta!
    sinulla onkin melkoisesti tulossa kotiläksyjä syksyn mittaan. itse en ole ilmoittautunut yhdellekkään kurssille vielä.

    VastaaPoista
  4. voi koira ressua:(
    Ei meidänkään koiruus tykkää ukkosesta.eikä raketeista,eikä katolta tippuvasta lumesta...
    Syksyllä kaikki toisin....',uusia harrastuksia ,suunnitelmia ihania asioita :)Tsemppi kaikkiin,edellä mainittuihin:))
    ..elämä voittaa,vaikka telekkaria kattoessa;))
    Värikästä syksyn jatkoa!!

    VastaaPoista
  5. On kyllä upeita taivaskuvia!

    VastaaPoista
  6. Ressun romaanin aloitus on klassikko.
    ÄÄniherkkä koira on aika hankala. Eilen oli kaksi ilotulitusta. Toisen aikana oltiin lenkillä ja tuntui, että räiske kesti loputtomiin. Oli vaike saada Koirapoika kotiin. Toinen oli sitten tunnin päästä, kun oltiin kotona. Kaupunkielämä on niin äänekästä.
    Taivaat ovat välillä hienoja.

    VastaaPoista
  7. meidän koiruli, Helmi, pelkäsi kuollakseen kuumailmapalloja. Helmi joutui ihan paniikkiin pallon lentäessä, jo muutaman kilometrin päästä hän sen havaitsi! ei auttanut muu kuin sopia palloyrittäjän kanssa, et meille ilmoitetaan "ylilennoista". näin osasimme varoa ja pitää Helmin sisällä.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.