maanantai 17. helmikuuta 2020

Hässäkästä selvitty


Mutta sateet sentään jatkuvat. Nurmikenttä on peittynyt järveen, hiekkakentällä on meri ja lisää vettä tulee.
---
Oli mummotettavan synttärit. Minä perinteisesti väsäsin suklaakakun ja noin sata pasteijaa. Onnistuin siinä saamaan koko kämpän kaaokseen. Likaisia astioita on kaikkialla. Vielä lopuksi kaadoin tässä aamulla mukillisen vettä pöydälle, tuolille ja lattialle. Onneksi pöydälle vain vähän. Pöytä kun on lastattu kaikella mahdollisella, langoilla, koiran rikkinäisillä leluilla, lehdillä, kirjoilla, käärepapereilla, kynillä, vihkoilla, ruokaohjeilla, neuloilla, juomapulloilla, kananmunakennoille ja tietenkin läppäri, hiiri, känny ovat myös joukossa. Mikään ei pahemmin kastunut. Mutta tänään on luvassa rauhallinen siivouspäivä. Tiskaamisen lisäksi järjestelyä, imurointia, pölyjen keräilyä.


Ystävänpäivävaihdossa sai ihanan paketin täynnä kaikkea kivaa. Sain myös kortteja. Kiitos kaikista.

   

Neulominen sujuu hissukseen. Mummotettava halusi kissasukat, joten ne sai. Toiveita on rästissä lapsilta, miniältä, vävyltä, lasten isältä, lapsenlapsilta,ystäviltä, tuttavilta, naapureilta ja nyt yksi puolituttukin innostui. Eipähän tule tekemisen puutetta. Ja tykkäänhän minä neuloa.
---
Olen kehuskellut lopettaneeni särkylääkkeiden napsimisen, mutta tänään taidan ottaa enemmänkin. Selkä, koivet, käsivarret ja niska ovat juntturassa epäergonimisista työasennoista. Palaan pillerittömään elämään kunhan pahimmasta selviä. Liikuntaahan se kroppa kaipaa.



Nyt herätän Koirapojan ja aloitamme liikunnan kahlaamalla lenkille.

11 kommenttia:

  1. Kyllä vaan tuota vettä riittää:) Ihanan paketin olet saanut, siinä on tosiaan ollut vaikka mitä! Toivottavasti kolotukset helpottavat pian! Mukavaa alkanutta viikkoa♥

    VastaaPoista
  2. Sade pahentaa kaikkia särkyjä. Onneksi olet ympäröinyt itsesi, toivottavasti, villalla. Se helpottaa kipuja. Liikuntahan on tietysti parasta lääkettä ja Koirapoika mahtavaa seuraa. Todella kauniita neuleita!

    VastaaPoista
  3. Ihanat kissasukat, teet niin taitavia kirjoneuleita. Lasten synttäreitä kuvailin aikoinaan vuoden koettelemukseksi, ja tyttären 6-vuotissynttäreitten jälkeen olin iloinen, ettei enää ikinä tarvinnut kutsua juhliin pieniä, villejä poikia. Vettä täälläkin on taas satanut, ja nurmikot vihertävät, missä ei ole jäätä. T: Saukkis

    VastaaPoista
  4. Ei tullut myrsky maalle, vaikka oikein varauduttiin: kynttilöillä ja hyvillä keskustelunaiheilla pimeässä. Pöh, ihan turhaan.

    Kissasukat on IHANAT!! Sä oot kyllä niin taitava noissa kirjoneuleissa.

    VastaaPoista
  5. Ilmat on kyllä ihan ahterista, mutta pysykää reippaina, ihanat kissasukat, kuka lie se onnellinen joka ne saa:) Eilen illalla oli kynttilät valmiina ja kännykät ladattuna ja melkein jalat kastui kun merivesi nousu, ei vaiteskaan eihän se ihan tänne asti sentään mutta puolitoista metriä kuitenkin merivesi nousi Oulussa.

    VastaaPoista
  6. Hiihaa, nuo lilat lapaset tuli mulle, siistit!! Sus' täpinöi;DD

    Nyt on kyllä ollut niiiiin outo talvi ettei paremmasta väliä!! Terminen talvi ei liene vieläkään alkanut, taitaa jäädä kokonaan väliin. Terminen siis meteorologien termi, pitäisi lämpötilan olla tietty aika miinuksella tai jotain sinnepäin...

    VastaaPoista
  7. Awww... Nuo kissasukat 😍.

    Toivotaan vesisateiden lakkaavan... Olen useamman kerran miettinyt millaiset kinokset meillä tääll etelässä olisi, jos kaikki vesi olisi tullut lumena.

    Toivottavasti siivouspäivä sujui leppoisasti.

    VastaaPoista
  8. Pikku vinkki juntturoihin, keppijumppa ja kumpparijumppa. Keppijumppaa voi tehdä vaikka mopin varrella, ja tehokas pyörittely kyllä auttaa :)

    VastaaPoista
  9. Toivottavasti ,sade lakkais,ja hetken pienen vilahtas tuo aurinko;)toivotaan!
    Olet neulonut kyllä upeat sukat!!,Enpä ihmettele ..vaikka tilauslista,,,moninkertaistuis..ja nuo tumput,meillä ne on vanttuut;))
    Ovat lämpöisen näköiset.
    Ahkeroinut keittiössäkin,huh´´´´TEKISHÄN SITÄ..KUN JOKU TISKAIS JA SIIVOIS JÄLJET;))
    Turvallisia koirapojan lenkityksiä,!
    Mukavaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
  10. Ihanat kissasukat! Täälläkin pöytä /pöydän pää on kaaoksessa. Nyt on siivottu, kun lapsenlapset tarvii tilaa.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.