torstai 27. helmikuuta 2020

Aurinkoisia pakkaspäiviä


...tai pilvisiä ja tuulisia...
---
Eilen kävin kurssin jälkeen vähän lintuja kurkkimassa. Ei paljon näkynyt. Oli niin hyytävä tuuli, että linnutkin pysyttelivät suojapiiloissa. Muuten oli mukava ulkoilla, mutta käsiä paleli kuvatessa. En edes kameraa viitsinyt kaivaa vaan räpsin uudella kännyllä, jossa ei ole mikään huippukamera, ihan kelvollinen kuitenkin.


Yöllä oli ihan pakkasta ja on edelleen. meillä on sellainen lämmityssysteemi, että pakkasella sisällä on lämmintä eli mukavaa. Kun ulkona on plussalla, sisällä on kylmää. Kostealla se on aika tylsää. Mutta en valita. Onhan noita villapuseroita. Villasukkia pitäisi itselle kyllä tehdä, ihan perussukkia. Tahtoo vain aika mennä noiden kuviosukkien räpeltämiseen. Niitä on jotenkin mukavampi tehdä.
---
Kaikkea pitäisi, mutta tänään on vihdoin pakko. On pakko vähän puuhastella kotona. Ehdotin nimittäin vesijuoksukaverille, että jos taas ruvettais toimeen huomenna ja tultais sen jälkeen parantamaan tämä kurja maailma minun luo. Ihan harkittu teko. Tarvitsen säännöllistä pakkoa lähteä altaaseen eli kaverin vesijuoksuun. Olen tosi hyvä jäämään vain kotiin haahuilemaan. Tarvitsen myös ihmisseuraa välillä vaikka erakko olenkin. Ihmisseuraa, jotten unohda puhetaitoa. Ja siivoamisen suhteen on näköjään niin, että ainoa mahdollisuus on kutsua vieraita. Silloin on pakko piilotella tavarakasoja kaappeihin - jotka sitten luulen järjesteleväni joskus - ja raapia enimpiä roskia pois. Siispä siivouspäivä vihdoinkin kaiken jahkailun jälkeen.
_- Pitäkää peukkuja, ettei tule peruutussoittoa. Silloinhan minä voisin unohtaa taas siivouksen. -


Luntahan meille ei tullut. Lumet jäi merelle. Mutta ei kait me enää edes kuvitella lunta. Olen yleensä helmikuussa raahannut mammutit ulos kuvauksiin, jotta saan atalvisen joulukalenterin. Nyt taitaa tulla suunnitelmiin muutos. Lokakuussa yleensä kirjoitan sen kalenterin. Silloin tuskin lunta on. Saattaapi olla, että mammutit ovat jossain muualla. Näköjään en edes kuvittele, etten kirjoittaisi joulukalenteria.


Lunta ei ole, mutta jäätä on. Jopa luistinrata on jäädytetty. Lisäksi on näitä ylimääräisiä luistelupaikkoja, kun nuo sisäjärvet, joita ilmestyi kaikkialle, ovat jäätyneet.
---
Minun piti käydä lukemassa kaikkien muiden blogit, mutta taitaa jäädä, kun tulin omiani höpisemään. Se on Koirapojan aamulenkin aika kohta. Tosin lenkkeilijä vielä vetää sikeitä lämpimässä sängyssä. Tänään pitänee lenkkeillä enemmänkin. Näyttää niin kauniilta ja aurinkoiselta tuolla ulkona.

7 kommenttia:

  1. Meillä samanlainen läämitys, ja kun asun ok-talon yk niin kun tuulee, tulee ikävä pakkasia, rintamamiestalo kun ei ole kaikkein tiivein vaihtoehto. Vaan en valita kun on ihanat ihmiset mulle villasukkaa pukanneet ja erikseen olen kirppareilta hhalinut paksun kotitakin ja -housut. Itseasiassa mukavampi nukkua viileämmässä etä se hopeareunus...=)

    Ilmoitankin tässä ja nyt että teen lauantaina yllätysvierailun, tulen siinä kahdentoista pintaan eli ala puunata paikkoja!!!

    Koirapojalle hauhau!

    VastaaPoista
  2. Mammutit saattaisivat olla jollakin toisella planeetalla? Auringonpaiste tuo iloa ja keväistä tunnelmaa arkeen. Vieraiden kutsuminen on meiltäkin ihan unohtunut. Onneksi odottaa vierailu synttärijuhlissa, ettei ihan unohdeta seurustelua.

    VastaaPoista
  3. Tuohan onkin hieno ajatus: mammutit avaruudessa! Kiitos.
    Sus' sitten pirauttaa puhelimella, jotta saa ovikoodin.

    VastaaPoista
  4. Elikkä peruutus soittoa :))ei tullut! :))
    Ihana tavata ystäviä.
    Minulla ystävät "blogi-ystäviä" ja virka ystäviä ma-pe 8-16 :)),mutta iloinen ja kiitollinen niistäkin..siin sinustakin:)) olen ja olen oppinut viihtymään itseni kanssa .
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  5. kyl se taitaa olla monessa huushollissa juuri niin, et siivotaan suuremmat roskat ja siistitään pöydät kun joku tulossa. kerran erehdyin raivaamaan keittiönpöydän ennen kuin ystäväni tuli ja hänpä oli ihan ihmeissään, etteikö mul ole mitään projektia meneillään. sen jälkeen en ole enää vaivautunut pöytää tyhjentämään, ain sentään joku kolo teemotille löytyy;)

    VastaaPoista
  6. Minä periaatteessa tykkään järjestyksestä, joten tekee itselle hyvää siivota välillä.

    VastaaPoista
  7. If you're attempting to lose fat then you absolutely need to get on this totally brand new custom keto meal plan.

    To create this service, certified nutritionists, fitness couches, and professional chefs have joined together to develop keto meal plans that are productive, suitable, cost-efficient, and delightful.

    Since their launch in January 2019, hundreds of individuals have already transformed their body and well-being with the benefits a certified keto meal plan can offer.

    Speaking of benefits: in this link, you'll discover eight scientifically-tested ones given by the keto meal plan.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.