perjantai 21. helmikuuta 2020

Jottei totuus unohtuisi


Viimeksi - eli viitisen päivää sitten - kehuskelin pitäväni siivouspäivän. En pitänyt. En edes tiskannut. Kävin Koirapojan kanssa kahlaamassa rantametsiköissä parisen tuntia, kun sade taukoili. 


Koirapoika ei tykkää uida, joten välillä se piti nostaa kuivemmalle kohdalle. Poluilla kun oli paikoitellen jokia ja kaatuneet puut estivät kiertämisen.


Ja kotiin palattua vain rentouduin neulomalla.


Seuraavana päivänä kävin tyttären seurassa yhdellä tallilla. Siinä meni päivä, joten en edes tiskannut.


Nyt on tiskit jo selvitetty, tiskattu useammankin kerran, mutta muu siivous odottaa. Keittiön pöytäni näyttää tältä. Mutta jos tänään. On nimittäin sadekin taas alkanut. Oli aika outoa, kun ei muutamaan hetkeen satanut.

Leffassa olen käynyt. Parasite oli ihan ok. Mutta eilen käytiin katsomassa Makoto Shinghain Weathering with you, jossa sataa vettä Tokiossa, sataa paljon. Oli taas niin niin kaunis leffa, sellainen onnelliseksi tekevä hyvän mielen anime. Lämpimästi suosittelen!

Ja nyt vesisateeseen Koirapojan kanssa aamulenkille, ei vielä siivoamaan, mutta ehkä joskus.

4 kommenttia:

  1. Aina se vain jaksaa sataa:) Leffailu on sitten mukavaa! Täälläkin on pitänyt "pajan" kaappi saada siivottua, mutta odottaa vielä sitä inspiraatiota ja siivous vimmaa:) Leppoisaa loppu viikkoa♥

    VastaaPoista
  2. Tuntee olevansa ahkera, kun pesee pyykkiä. Pyykkikoneen pyöriessä voi neuloa. Viikonloppuna olisi tarkoitus käydä katsomassa ”se korealainen”. Kiitos muuten tuosta anime-vinkistä.

    VastaaPoista
  3. Hilma-täti sanoisi Repun pöydästä, että se on kuin "lähtevä laiva". ;DD

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.