maanantai 24. helmikuuta 2020

Näkyy


Aurinkoa on näkynyt. Outoa, mutta mukavaa. Eilen näkyi pohjantikkakin, kun olin kurssikaverin kanssa ulkoilemassa.


Tänään näkyi kyhmyjoutsenia. laulujoutsenia olen jo aiemmin tänä vuonna tavannut. Vähän on tullut lintujen perässä juostua, johtuen säistä ja synnynnäisestä saamattomuudesta. Nyt olisi oiva sää retkeilyyn, mutta näkö haittaa. Kävin silmälääkärissä seurantatarkastuksessa. Tunkivat taas tippoja. Mustuaiset ovat lautasenkokoiset, joten näkeminen ei ole paras mahdollinen tällä hetkellä. Sen sijaan yleisesti ottaen näkeminen on hyvä, kunhan lasit toimivat. Kaikki oli kuosissa, verkkokalvo paikallaan ja paineet hyvät. Höytyviä on suht paljon, mutta niiden kanssa eletään ja niihin totutaan. Jonkin verran on arvot muuttuneet, joten voisi ehkä olla asiallista miettiä uusia laseja joskus, kun jostain ilmestyy rahaa. Nyt ei ole. Hankin uuden kännyn, toki edullisen, mutta maksoi se kuitenkin, joten odotellaan äveriäämpiä aikoja.
---
Menen neulomaan.

6 kommenttia:

  1. Nythän sitä pitäisi meillekkin tulla lunta,saa nähä, vai ohittaako turun.Joutsen on upean kaunislintu.

    VastaaPoista
  2. Nyt odotellaan hyvää tarjousta silmälaseista, niin tärkeä asia ne on. Mekin kuuntelimme eilen metsässä kuinka linnut ovat jo aloittaneet kevätlaulujaan. Yhtään ei tunnistettu, ellei sitten tiaista... mutta ilahduttivat kaikki meitä. Lisääntynyt valokin tuottaa iloa. Neulomisiin!

    VastaaPoista
  3. Viime viikolla kuulin omituisen talitintin laulavan. Lauloi perinteistä titityy-värssyjä eikä nykyajan titiä tai tityytä. Ihan outo lintu. Hyvä, ettei silmissä ollut pahempaa. T: Saukkis

    VastaaPoista
  4. Erittäin hyvä silmälääkäri reissu,kaikki suht .ok:)
    Silmälasit vaan turhan kalliita,nyt tarjouksia bongaaman!!
    Joutsenet ovat ihania,en ole nähnyt muuten joutsenta kuin ylilentoja tekevät,keväisin ..matkalla pohojoseen...ja takas syksyllä...
    Hyvää viikkoa!

    VastaaPoista
  5. Silmälaseissa tärkeintä on sangat :) Tarjouksesta tietenkin.

    VastaaPoista
  6. If you're attempting to burn fat then you need to start using this brand new custom keto meal plan diet.

    To create this keto diet, certified nutritionists, fitness couches, and professional cooks have united to develop keto meal plans that are effective, suitable, money-efficient, and enjoyable.

    Since their launch in 2019, hundreds of clients have already transformed their figure and well-being with the benefits a certified keto meal plan diet can give.

    Speaking of benefits; in this link, you'll discover eight scientifically-proven ones provided by the keto meal plan diet.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.