torstai 6. helmikuuta 2020

Ja taas suunnitelmien muutoksia


Ulkona on taas aavistus jostain lumenetapaisesta. Pakkastakin on pari astetta. Eilen oli loistava ulkoilusää. Tänäänkin varmaan olisi, mutta ehkä menen uimahallille ystävän kanssa vaikka väsyttää. Heräsin jo puoli viisi eli unta tuli vain muutama tunti. Mutta kait minä jaksan. Vesijuoksumme on aika rauhallista touhua. Eikähän sitä aina voi peruakaan. Nyt kyllä tuntuu, että pakko olisi vielä nukkua vähän. Mutta tuskin menen uudestaan nukkumaan. Olen aika huono kaikessa päiväsaikaan tapahtuvassa nukkumisessa. Sitäpaitsi Koirapoika käy tuossa huomauttelemassa, että voitas mennä kohta ulos.
---
Päätin perua muutamat lahjasuunnitelmat, kun neulominen takkusi. Vaihdan mallia ja lankaa ja ehdin vielä jotain. Nyherrän noita sitten joskus. Olisi ommeltavakin jotain. 


Kukkani nuppuilevat kukkimisen lisäksi. Muistuttavat, että kesä tulee ja nyt olisi hyvä aika huoltaa sisäkasvillisuutta. Voisi sitä ulkokasvillisuutakin hoitaa, kun on lumetonta ja kuivaa. Kalkkia voisi levitellä ja marjapensaita huoltaa. Mutta jos nyt edes ruukuttaisin jotain kituvia kasvinalkuja. Muutenkin on vähän sisustusfiilis. Minähän en paljon sisustele yleensä. Tykkään, että kotona kaikki on kuten ennenkin, mutta jotain järjestelyä yrittelen ajoittain. Nyt kyllä veikkaan, että yrittelykin hyytyy, kun pitää tuota lahjomispuolta ajatella.
---
Menen johonkin tästä narisemasta.

8 kommenttia:

  1. Monesti olen huomannut lyhyen yön jälkeen, kun pysyy suunnilleen normaalissa tekemisessä, jaksaa parhaiten ja voi vähiten huonosti. Olemme jälleen ensi viikolla isäntäperhe koululaisvierailijoille, ja lapsi pitää palauttaa kotimatkalleen klo 5:50 lennolle, joten yksi lyhyt yö on edessä muutenkin kuin stressivalvomisena. Kaunis joulukaktus, minulla eivät kuki, vaikka pidän ihan paikallaan siirtelemättä. T Saukkis

    VastaaPoista
  2. Ihanasti kukkii kaktus ja orkidea. Meillä on ruukkukukat nykyään Isännän huolenpidossa ja voivat hyvin,vaikka juuri nyt ei soilikki kukikkaan. Montaa kasvia ei meillä olekaan, ei oikein mahdu. Onneksi maljakkoon voi välillä hankkia piristystä. Kivasti on aurinko paistanut tänään ja tuonut iloa arkeen.

    VastaaPoista
  3. Kyllä päivistä selviää, kun on edes vähän nukkunut. Yleensä jossain vaiheessa tulee sitten pitkiä öitä korvaamaan univajetta. Päikkärit ei oikein ole minun juttu. Tuntuu, että silloin menee unirytmi ihan sekaisin.
    Aurinko on ihanaa, mutta kuutamoillat on parasta.

    VastaaPoista
  4. Lunta meilläkin on, aavistuksen verran..ja hieman pakkasta. Helmikuussa aurinko on näyttäytynyt jo monta kertaa ja se piristää kyllä kummasti mieltä.

    VastaaPoista
  5. Kaktuksesi kukkii eikäs sen pitänyt olla marraskuun ruusu:) Meilläkin oli ihana ilma tuolloin, mutta eipä se ilo kauan kestänyt.

    VastaaPoista
  6. Use this diet hack to drop 2 lb of fat in just 8 hours

    More than 160 thousand women and men are utilizing a easy and secret "liquid hack" to drop 2lbs each and every night while they sleep.

    It's scientific and it works with anybody.

    Just follow these easy step:

    1) Take a drinking glass and fill it up half glass

    2) Proceed to follow this crazy hack

    you'll be 2lbs thinner in the morning!

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.