lauantai 8. helmikuuta 2020

Ihmeellinen elämä


Siellä on ihan oikeaa lunta, jopa niin paljon, että matalimmat ruohot peittyy. Mutta ei hätää. Huomiseksi on luvattu vesisadetta.
---
Koirapoika on varmaan innoissaan kunhan herää aamulenkille. Olen minäkin tässä melko pitkään tuijotellut ikkunasta ulos. Eilenhän oli peräti kahdeksan astetta parhaillaan miinusta. Nyt ollaan tukevasti nollassa. Ainakaan ei pääse pitkästymään tämän talven kestoon.
---
Ihme on sekin, että pari vuotta vanhan kännyni lasi on rikki. Ykskaks huomasin metrossa kännyä näplätessäni. Mysteeristä. Menee taas tuo säästöliike ihan uusiksi. Nythän minulla on ollut hyvällä kameralla varustettu vähän kuosikkaampi känny, mutta siirryn suosiolla mahdollisimman halpaan. Pitänee laittaa lapset pitämään silmällä tarjouksia.
---
Veikkaan, että silmälasitkin on uusittava. Veikkaan myös, että joudun ostamaan aika kalliit linssit. Mutta sehän on vasta  epäilys.
---
Mutta jos kokeilisin positiivisempaa otetta. Lupasin eilen oikein kättäpäälle, että aloitan liikunnan ennen seuraavaa englishclubin tapaamista. Epäilivät pahukset, että vasta edellisen päivänä vähän kahvakuulaa heiluttelen. En hyväksy moista epäluottamusta, joten pyyhin kahvakuulasta pölyt jo tänään. Pitänee täällä aina raportoida liikunnan sujuvuudesta. Raportointi antaa ikäänkuin lisäpotkua. Vaikeampi laistaa, kun pitää julkista liikuntapäiväkirjaa.
---
Koirapoika tuli tuijottamaan, joten mennään ulos nauttimaan kinoksista.

6 kommenttia:

  1. Minulla on Kuluttaja-lehti, jossa on hyvä puhelinvertailu, voin lähettää sen sinulle, jos haluat. Voiko puhelimen lasia vaihtaa? Luin jonkin vertailun, jossa kehuttiin Applea puhelinten korjausmahdollisuuksista. T: Saukkis

    VastaaPoista
  2. Silmälasit on kallis hankinta ja pakollinen, mutta onneksi niissä on hyvin usein tarjouksia. Ostin syksyllä uudet ja edelliset oli kuusi vuotta vanhat, uudet tulivat halvemmaksi! Ja pakko sanoa, että näissä on monta hienoa asiaa. Ihan optikkoliikkeestä ostin. Eli toivon, että löydät hyvän tarjouksen silmälasiasioissa. Meilläkin oli kivat pakkaset ja hurjan liukasta. Kuljin koko viikon nastakengillä. Hyvältä kuulosta liikuntasi!

    VastaaPoista
  3. Lumi vaikka hetkenkin ,valostaa ihmeellisesti luonnon ja mielen:)
    Silmälasit on kallis kertahankinta,niinkuin Sinisen Sohvan emäntä sanoi ,tosi hyviä tarjouksia...onneksi!
    Meilläkin plussan-puolella tuo mittari....
    potkurikeli-hyvä.
    Mukavaa sunnuntaita..
    terveisiä koirapojalle..:))

    VastaaPoista
  4. Näytön lasin vaihtomahdollisuus kannattaa selvittää, jos puhelin muuten toimii hyvin. Tosin lasin vaihto on myös kallista lystiä. Itselläni on suojakuoren lisäksi panssarilasi päällä ja se on suojannut lasia. Kiinan kaupoista saa panssarilasin parilla eurolla ja jos ei halua tilata kiinasta, niin n.15€ mallista riippuen.

    Enää ei ollut suurella kirkolla lunta.

    VastaaPoista
  5. Kiitos tarjouksesta Saukkis. En kuitenkaan viitsi itse nähdä vaivaa, kun nuo lapset, etenkin poika, mieluusti kyttäävät puhelimia ja muuta elektroniikkaa. Lasin vaihto on sen verran kallista, että ei oikein kannata. Tä,ä särkyminen on vähän mysteeri. Ikäänkuin omia aikojaan hajosi.
    Laseissa sankojen valinta on rasittavinta, mutta vielä ei lasit ole ajankohtaiset.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.