lauantai 18. syyskuuta 2021

Sumuista elämää

 

Ulkona kyllä paistaa nyt aurinko, mutta päässä on sumuinen olo.

Elämä sujuu kompastellen. On siis aika ottaa ihan uusi suunta, tehdä korjausliike. On taas otettu kokeita, tutkittu, havaittu, ettei vielä ole mitään hälyttävää, ei mitään sellaista, mitä ei korjausliikkeellä saataisi kuntoon. Mutta on myös havaittu, että jos elo jatkuu entiseen tyyliin, jossain vaiheessa edessä on korjaamattomia vaurioita. Siispä niskaote itsestä ja reippain askelin kohti uusia kärsimyksiä.

Soitellen sotahan vaikken mitään osaakaan soittaa. 

 
Kaivavat reikiä pihoille. Räjäyttävät taas kallioita. Tulee jätteiden syväkeräyssäiliöt. Kait se on hyvä juttu vaikka kalliot vähän säälittääkin.
---
Minä olen säilönyt puolukoita, punajuuria, porkkanoita, käynyt mummottelemassa ja menen tänään leffaan.

7 kommenttia:

  1. Niitä syväsäiliöitä pitäisi laittaa enemmän sinne missä ihmisest juhlii ja sotkee.
    Kärsi, kärsi, kirkkaamman kruunun saat. En kyllä ole koskaan ihan ymmärtänyt tuota sanontaa. Mistä sen kruunun saa ja kuinka kaunis se on? En ole kenelläkään nähnyt enkä kuullut.

    VastaaPoista
  2. Kun kerran tilanne on tämä, että korjausliikkeillä pärjätään, niin korjaussarjan kanssa kohti uusia suuntia. (sanoo hän, joka painautuu vain syvemmälle sohvannurkkaan) onneksi siis ei ole mitään peruuttamatonta! Moolokin kitaran saatte kohta roskanne heittää, vai? Rapsutuksia Koirapojalle T Saukkis

    VastaaPoista
  3. Onnea uuden suunnan ottamiselle. Syksy on sille juuri sopivaa aikaa. Minäkin yritän.

    VastaaPoista
  4. Kohti uusia seikkailuja, hyvä suunnitelma! Toivottavasti Koirapoika ei kärsinyt räjäytyksistä ja kaivauksista, niiden melusta? Uutta terveellistä elämää voi opetella ihan joka päivä, pienin askelin. Minusta säilöntäsi ja Mummoilu on juuri niitä hyviä askelia. Onnellisia syyspäiviä!

    VastaaPoista
  5. Välillä noita sumuisia päivä elämässä eteen tulee. Tsemppiä korjausliikkeeseen. Täälläkin jotenkin on menty matalapaineessa jo vähän aikaa, mutta kyllä se tästä iloksi vielä muuttuu..:)

    VastaaPoista
  6. Onhan se hyvä kun korjausliikkeellä terveys korjaantuu. Se pitäs välillä hypähtää juurakoiden yli. Sulla onneksi on tuo koirapoika kuljettamassa.

    Oothan tuota tehnytkin kaikenlaista, multa on jäänyt tekemättä kaikki nuo. Ei ole mitä säilöä, ei mummotettavaa, eikä elokuvia. Paitsi tv:stä. Kyllä tekis mieli teatteriin tai elokuviin...

    VastaaPoista
  7. Koirapoika ei nykyisin paljon ääniin reagoi, etenkin, jos nukkuu - ja yleensä nukkuu.
    Korjaussarjahan yleensä aina toimisi. Miksiköhän sen käyttöönotto on niin vaikeaa???

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.